VVS-arbejde

VVS-arbejde i Storkøbenhavn, Nordsjælland og øvrige Sjælland

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik finder du autoriserede og erfarne VVS-installatører og VVS-montører.

Vi har VVS-arbejde som et  fokusområde i virksomheden og laver VVS-arbejde inden- og udenfor i næsten alle boligtyper, herunder private boliger, kommunale ejendomme, erhvervsejendomme, boligselskaber / boligforeninger, samt proces-/produktionsanlæg.

 

Vi har mange års erfaring inden for VVS-branchen og vi har kompetencerne til at klare alt arbejde omkring vand, varme og sanitet. Hvad enten der er tale om nyetablering, vedligehold eller renovering, så kan Sternbergs erfarne og dygtige VVS-installatører både rådgive om og udføre arbejdet.

Vi påtager os gerne både store som små VVS-opgaver, uanset om din vandhane drypper, toilettet løber, eller du skal have renoveret dit badeværelse. Vi kan desuden tilbyde løbende service og eftersyn på dine VVS-installationer.

Få et tilbud på VVS-arbejde

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik løser vi VVS-opgaver inden for:

  • Installation og montering af VVS-systemer
  • Reparation, vedligeholdelse og servicearbejde af nuværende VVS-installationer
  • Sanitet og badeværelser
  • Alt VVS i forbindelse med energiløsninger og energioptimeringer

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og et tilbud på den VVS-opgave som du står overfor. Ring på telefon 47 17 92 28 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Brug for en autoriseret VVS-installatør?

Ønsker du mere info eller rådgivning om VVS-arbejde fra en autoriseret VVS-installatør. 

Læs mere om vores VVS-installationer her

Brug for et VVS-eftersyn?

Oplever du ofte problemer med vand eller varme i din bolig, så kan det måske være at dine VVS-installationer trænger til et serviceeftersyn. 

Læs mere om vores VVS-serviceaftale her

Kvalitet og god service frem for alt

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik er vi et VVS-firma, der lægger stor vægt på den personlige betjening, en god service og høj håndværksmæssig kvalitet. At du som kunde er tilfreds med det arbejde som vi udfører og den service som vi giver, er alfa omega.

For os er det ikke nok blot at montere og installere dine VVS-installationer, vi sætter kvaliteten og servicen i højsædet, og du vil altid indgå i en tæt dialog med vores VVS-teknikere, så vores arbejde lever op til dine forventninger.

Vi er desuden medlem af installatørernes organisation TEKNIQ og derfor er du som privatkunde hos Sternberg, omfattet af en ordentlig garantiordning, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt. Det er din sikkerhed for at du altid får 100% kvalitetsarbejde når du vælger Sternberg som din VVS-mand.

Årets Håndværker flere år i træk

Sternberg VVS- & Gasteknik har været medlem af anmeld-haandvaerker.dk siden 2014 og har i næsten alle årene været nomineret til Årets VVS’er.

Vi er meget stolte over vores nomineringer, hvilket bekræfter os i vores plads i VVS-branchen, og at vi har nogle glade og tilfredse kunder, der tager sig tid til at anmelde vores arbejde og service.

I 2015 var vi 4 medarbejdere – i 2020 over 20 medarbejder. Det vidner om en succes.

Hos Sternberg sætter vi stor pris på alle de anmeldelser som vi får fra vores kunder, ris som ros. Vi læser alle anmeldelser og bruger jeres feedback til at forbedre vores services.

Besøg Sternberg på anmeld-haandvaerker.dk og giv os gerne din anmeldelse og feedback.

Skal du have ny varmepumpe eller udskiftet dit gamle gasfyr?

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik bruger vi også vores VVS-kompetencer inden for rådgivning, montering og installering af varmepumper og gasfyr.

 

Vi er nogle af de førende i branchen når det kommer til gasfyr og vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører på markedet. Besøg vores gasfyrsside her

Vi er ligeså specialister i alternativ energi og vedvarende energi, hvor vi rådgiver, installerer varmepumper, anlægger jordvarme og monterer solceller for vores kunder.

Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

Albertslund
Allerød
Ballerup
Ballerup
Borup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg 
Frederikssund
Furesø

Gadstrup
Ganløse
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Halsnæs
Havdrup
Helsingør
Herlev

Hillerød
Hvidovre
Hørsholm
Ishøj
Jyllinge
Lejre
Lillerød
Lyngby-Taarbæk
Maløv
Roskilde
Rudersdal

Rødovre
Slangerup
Smørum
Solrød
Stenløse
Tårnby
Tåstrup
Vallensbæk
Viby
Ølstykke