Din VVS-installatør i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland

Leder du efter en dygtig, erfaren og autoriseret VVS-installatør, er du landet det helt rigtige sted. Hos Sternberg VVS & Gasteknik kan du få udført ethvert stykke VVS-arbejde.

Vores VVS-eksperter, teknikere og montører er klar til at rådgive samt udføre enhver VVS-opgave inden for vand, varme og sanitet, hvad enten der er tale om nyetablering, vedligehold eller renovering for private, industri og erhverv.

Så uanset om din vandhane drypper, toilettet løber, eller du skal have renoveret dit badeværelse fra top til tå, så er vores professionelle VVS-installatører klar til at løse opgaven for dig.

Har du problemer med vandet eller varmen i din bolig?

Oplever du ofte problemer med vandet eller opvarmningen af din bolig, så trænger dine VVS-installationer muligvis til et serviceeftersyn. Kontakt Sternberg VVS & Gasteknik og lad os løse problemerne. Vi tilbyder erfarne og veluddannede VVS-installatører, og vi kender til hvilke problemer, der er typiske for VVS-installationer i hjemmet.

Vi kommer gerne ud og efterser dine VVS-installationer, og tilbyder ligeledes løbende service og eftersyn.

Blødgøringanlæg

Et blødgøringsanlæg giver dig kalkfrit vand i hele hjemmet, og du opnår store besparelser på en lang række områder i hverdagen. Du skal blot læne dig tilbage og nyde alle de økonomiske fordele, og ikke mindst det silkebløde vand i hanerne.

Varme og varmt vand i boligen

Skal du have fjernvarme, nyt gasfyr, ny varmepumpe, lagt gulvvarme eller et klimaanlæg, så er hjælpen nær.

Hos os kan du få udført både, reparationer, udskiftninger, renoveringer og nye installationer, og vi er også specialiserede i at foretage serviceeftersyn.

Vi er autoriseret VVS installatør med beliggenhed i Stenløse. Vores arbejde er omfattet af kvalitetssikring, som giver dig en sikkerhed og tryghed for korrekt og veludført arbejde. Vi ser sammen på dine behov og ønsker og finder frem til den rigtige løsning for dig.

 

Varmepumper

Køb eller service af varmepumper. Bliv klogere her

Gasfyr

Salg og service af gasfyr. Læs mere eller bestil

Service

Giv mig mere info og service

Kontakt os gerne – Vi tager hånd om vores kunder

Få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på installation og service af alt inden for VVS. I beskedfeltet kan du skrive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, du gerne vil have udført. Vedlæg også gerne billeder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

 

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022