Autoriseret elektriker

Leder du efter en autoriseret elektriker på Sjælland?

Som et naturligt led i ønsket om at kunne tilbyde vores kunder komplette tekniske løsninger, inkluderer vores kompetencer også el-installationer, energioptimeringer og andet el-arbejde.

Vi har grundet stor efterspørgsel valgt at udvide vores gas og vvs firma med en el-afdeling, hvor vi ønsker at være vores kunders foretrukne valg når de står og mangler en elektriker eller ønsker råd og vejledning til energioptimeringer.

Vi tager også gerne ud og laver el-tjek hos vores kunder.

Ring på 47 17 92 28 eller udfyld formularen nederst på siden.

Hos Sternberg VVS & Gasteknik har vi naturligvis autoriserede elinstallatører, der både kan rådgive og løse det meste el-arbejde.

Vi er ligeså medlem af TEKNIQ, der giver dig som kunde en tryg og sikker garantiordning for det el-arbejde som vi udfører.

Vi påtager os gerne de fleste opgaver og både større og mindre projekter for både private, erhverv, institutioner, fabrikker eller lignende på det meste af Sjælland, herunder Roskilde, Hillerød, København, Egedal og resten af Hovedstadsområdet.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til vores el-arbejde og priser. Vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne og give dig det bedste tilbud på el-arbejde.

Hos Sternberg laver vi det meste el-arbejde:

 • Boliginstallationer
 • Lysinstallationer
 • Lysstyring
 • EDB- og teleinstallationer
 • Energioptimeringer
 • El-tjek
 • Udskiftning af el-tavler

Vi udfører ikke alt el-arbejde, kun det vi er dygtige til, da det er vores holdning, at det er kvaliteten der tæller i vores arbejde.

Vi tilbyder også el-arbejde til erhvervskunder:

 • Landbrugsinstallationer
 • Industriinstallationer
 • Butiksbelysning
 • Forsyningstavler
 • Nød- og panikbelysning

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så har du et projekt eller en opgave hvor du står og mangler en elektriker, så kontakt en af vores erfarne rådgivere.

Ring på 47 17 92 28 eller udfyld formularen nederst på siden.

Udskiftning af el-installationer

Er dine el-installationer forældede?

Hos Sternberg VVS & Gasteknik gennemgår vi gerne dine boliginstallationer og laver renovering af el-installationer hvis der er behov for det. Vi laver bl.a. udskiftning af stikkontakter, montering af lampeudtag og laver nye IT-stik. Vi udfører det meste el-arbejde og boliginstallationer i din bolig.

Få et tilbud på dine el-installationer. Ring på 47 17 92 28 eller udfyld formularen nederst på siden.

Udendørs og indendørs lys-installation

Vi kan skabe det helt perfekte læsehjørne i din stue eller skabe perfekt arbejdsbelysning i køkkenet. Vi kan også nedsætte lys i dine fliser i havegangen og meget andet.

Du kan trygt overlade dine lys-installationer til os. Vi kommer både ud og rådgiver og opsætter og installerer hvad du har af ønsker til inde- og ude belysning. Foruden lysopsætning, laver vi også grave og fræsearbejde, vi trækker strøm og kan flytte stikkontakter og meget andet efter dine ønsker.

Få et tilbud på dine lys-installationer. Ring på 47 17 92 28 eller udfyld formularen nederst på siden.

EDB-installation og teleinstallation

Er du i gang eller skal du til at starte med det omfattende job at trække nye ledninger i din bolig, så kan du overveje, om dette også skal være med EDB- og teleinstallationer.

Med EDB- og teleinstallationer, er du ikke begrænset af, hvor i din bolig du vil have en router eller direkte opkobling til internettet eller fastnettelefon. Er du en person der arbejder meget hjemmefra, så vil det måske lette din arbejdsgang og gøre dit arbejde mere gnidningsfrit.

Få et tilbud på dine EDB- og teleinstallationer. Ring på 47 17 92 28 eller udfyld formularen nederst på siden.

Udskiftning af gammel el-tavle

Vidste du, at din el-tavle godt kan blive for gammel og dermed skal skiftes?

At få udskiftet el-tavle sker kan være vigtigt for din sikkerhed. Hos Sternberg har vi dygtige og erfarne elektrikere, som kan skifte din gamle og slidte el-tavle og installere en ny for dig. Det kan være aktuelt at udskifte el-tavle, hvis du f.eks. ikke kan få sikringerne mere.

Få et tilbud på udskiftning af el-tavle. Ring på 47 17 92 28 eller udfyld formularen nederst på siden.

Vil du høre mere om vores el-arbejde, priser, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke