Skal du have udført el-arbejde?

Mangler du en serviceminded el-specialist? Hos Sternberg El tilbyder vi alle typer elektrikerarbejde. Vi tager små som store opgaver. Er du i tvivl om hvilket el-arbejde, der skal udføres eller hvilken løsning, der er den bedste for dig, så giver vi gerne råd og vejledning i den mest optimale elinstallation.

Vi tilbyder professionelle installationer til både private og erhverv.

Vi har adresse i Stenløse, og kører ud til kunder i hele Nordsjælland og dele af Midtsjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Renovering eller nybyg

Skal du bygge nyt hus, eller står du over for en renovering af dit hjem, så kan vi sørge for og sikre, at alle dine el-installationer bliver installeret korrekt.

Vi tilbyder fagligt kompetent og professionelt el-arbejde. Sammen med dig finder vi de bedste løsninger, som passer til din ønsker og behov.

Hos Sternberg El påtager vi os små som store opgaver: Montering og udskiftning af el-tavler, installation af varmepumper, ladestandere til din elbil, solceller, indendørs- og udendørsbelysning, eller er “pæren gået” så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 47 17 92 28 eller via mail: info@sternbergvvs.dk.

Stik fra en el-ledning ligger på et bord ved siden af en elpære

Eloptimering og god belysning

God belysning handler om mere end dine valg af lamper. Der skal tages højde for placeringen af kilden og pæretype, for den bedste udnyttelse af rummet og lyset.

Belysningen skal kunne tilpasse sig mange situationer, så der ikke mangler lys ved for eksempel dit spisebord, på dit kontor, i entréen eller i din indkørsel.

Få den belysning, der dækker dine behov. Om det er med en gammel lampe, en ny designerlampe eller en LED lysskinne – vi arbejder altid med omtanke for størst mulig besparelse og det bedste lys. Vi anbefaler også lysdæmpere og andre “smart” løsninger til at styre din belysning – og ikke mindst dit elforbrug – bedst muligt.

Sikkerhed med ny eltavle

Har du en bolig med en ældre el-tavle eller HPFI relæ, og skal du have installeret en varmepumpe eller ladestander til din elbil, så er det en god ide at få udskiftet eller udvidet din eltavle, til en ny og mere moderne udgave. Det øger sikkerheden, og du slipper for at skulle skifte sikringer.

El-tavlen passer på alle dine elinstallationer, og der skal være plads til alle sikringer og relæer i tavlen.

Vi er specialister på området og har omfattende erfaring fra alle boligtyper i alle størrelser. Få vejledning i valg af den rigtige el-tavle, der passer til netop din bolig og dine behov.

Ny elbil – husk at få den ladet korrekt

Der følger sikkert en lader med til din nyerhvervede elbil eller plug-in hybridbil, og den er lige til at sætte i en almindelig stikkontakt.

Men du bør ikke bare begynde at bruge den til at lade bilen op med derhjemme. En elbil kræver en sikker opladning.

Husk at få din egen ladestander i din indkørsel. På den måde sikrer du, at du altid har en opladet bil, når du skal ud at køre på landevejen. Læs mere om hvordan du får en ladestander.

Kontakt os gerne – Vi tager hånd om vores kunder

Få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på elektriske installationer. I beskedfeltet kan du skrive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, du gerne vil have udført. Vedlæg også gerne billeder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

 

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022