Om os

Kim Busch

Direktør

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S beskæftiger vi os med projektering, udførsel, installation og servicering af store som små opgaver inden for VVS, El, naturgas, vedvarende energi og fjernvarme. Vi har mere end 50 års erfaring og er i alt 42 medarbejdere, hvoraf 34 er udekørende installatører og montører. Desuden er vi 8 medarbejdere fordelt på kontor, i salg, ekspedition, administration og koordinering.

 

Geografisk arbejdsområde:

Sternberg VVS & Gasteknik har hovedsæde i Stenløse, og udfører arbejde i hele Nordsjælland samt store dele af Midtsjælland, se også kortet i bunden af denne side. 

​Vi udfører:

VVS-arbejde inden- og udenfor i næsten alle boligtyper, herunder private, kommunale, erhvervsejendomme, boligselskaber, samt proces-/produktionsanlæg.

Gasservicearbejde på anerkendte kedeltyper, i private, kommunale, erhvervsejendomme, boligselskaber samt proces-/produktionsanlæg.

Gasinstallationer, vi er specialister i installation af gasanlæg og anvender kun anerkendte mærker.

Luft til vand varmepumper og jordvarmepumper Vores energieksperter og varmepumpespecialister er med dig vejen med råd- og vejledning, dimensionering, et uforpligtende tilbud, installation og naturligvis opstart med tilpasning. Og vi yder naturligvis også varmepumpeservice på din varmepumpe. Ønsker du at gå all-in med vedvarende energi og overvejer du eksempelvis solceller eller solvarme, er du også landet det rigtige sted. 

 

Kvalitet:

Vi leverer kun anerkendte produkter og aldrig parallel-importerede produkter. Arbejdet udføres i henhold til alle lovkrav og altid samvittighedsfuldt og præcist. 

 

Aftaler:

Alle opgaver i firmaet er styret af anerkendte planlægningssystemer, for at opnå ensartede kundeaftaler.

Kvalitetssikring:

Fra 2003 fik vi godkendt vores autorisation- og kvalitetsstyringssystem, herunder:

VVS installationer, Gasservice under 135 kW, gasservice over 135 kW

Se vores kvalitetsstyringscertifikat

 

Tryghed:

Vi har været i branchen siden 1968 og er dermed et firma med stor erfaring. Vi har udelukkende uddannet personale og har dermed et stabilt grundlag. Endvidere har vi valgt at være et aktieselskab, medlem af Tekniq, Gasmester og Dansk VVS garanti m.m.​

 

Service:

Vores kontor holder fast i trådene og sørger dermed for en ensartet dialog.

Kort sagt betyder det, at vi er et firma der garanterer kunderne, at alle medarbejdere i Sternberg VVS & Gasteknik A/S har de fornødne certifikater og uddannelser til at udføre arbejdet indenfor ovenstående områder og vi har opsat nogle kvalitetsmål, der betyder en god og ensartet kvalitet i det arbejde vi leverer. Derfor afslutter vi bl.a. altid større opgaver med et besøg fra vores sælger/tekniker. Hermed sikrer vi os at alt er udført som aftalt og sikrer kundernes tilfredshed.​

 

Garanti og garan​tiordning:

Vi lever altid op til producenternes garantiforpligtelser og tilfører vores egen etik og kundeservice. Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S er vi medlem af installatørernes organisation TEKNIQ. Derfor er du som privatkunde hos os omfattet af en garantiordning, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt.

Har vi udført arbejde hos Dem står Sternberg VVS & Gasteknik A/S, ankenævnet og TEKNIQ´s garantiordning bag arbejdet.

​Vil du vide mere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller læse mere på TEKNIQ’s egen hjemmeside.​

Historien bag Sternberg VVS & Gasteknik A/S går tilbage til 1968

Dengang udførte firmaet alene service på oliefyr over det meste af Hovedstadsområdet, store såvel som små anlæg.

Sidenhen blev firmaet udvidet med en VVS-afdeling og da gassen blev udbredt i starten af 80’erne, blev olieafdelingen udvidet med gas, og dermed til også at omfatte vedligehold af gasanlæg.

Op gennem 90’erne gennemgik firmaet en del omstruktureringer, og sluttede med, at firmaet den 1. januar 1999 blev overtaget af Kim Busch.

Kim Busch, der i dag sidder ved roret, har selv stået i lære som blikkenslager og sidenhen arbejdet som svend hos Sternberg VVS og efter et par år som leder i et andet VVS firma, vendte han tilbage i slutningen af 1997 og forberedte sig på en overtagelse af firmaet.

Pr. 1. oktober 2006 har Sternberg VVS & Gasteknik overtaget vores samarbejdspartner HV Varmeservice i Slangerup.

I den forbindelse, idet vi fik en betydelig udvidelse af vores kundekartotek, valgte vi ikke længere at servicere oliefyr, som var vores oprindelige grundlag. Vi takker meget de mange trofaste oliekunder, vi har haft igennem mange år. Alle faste kunder blev anbefalet /overgivet til vores kollega i Frederikssund: Frederikssund Oliefyrsservice, tlf. 47310929.

September 2010 omregistreres firmaet til et A/S, for at kunne styrke sig i krisen og forsat være en stabil og stærk virksomhed overfor vores kunder og ansatte.

Pr. 1. december 2010 har firmaet overtaget PH VVS og Gasservice i Gundsømagle som ligeledes har været samarbejdspartner med Sternberg VVS & Gasteknik A/S. Vi servicerer dermed nu over 10.000 faste kunder.

I sommeren 2012 efter en lang periode med uddannelser, åbner Sternberg VVS & Gasteknik en ny afdeling for Alternativ Energi som dækker hele Hovedstadsområdet og kan derfor nu tilføre vores know how Alternativ Energi.​

Kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive os en mail i kontaktformularen her på siden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Måløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke