Om os

Kim Busch

Direktør

Sternberg VVS & Gasteknik A/S består af Direktør Kim Busch, daglig leder Andreas Riber Hansen, teknisk leder Kenneth Hansen, 1 salgskonsulent, 7 gasteknikere, 9 VVS/energimontører, 6 lærlinge, 4 kontorassistenter og 1 bogholder.

Geografisk arbejdsområde:

​VVS og gasservice udføres i området Køge og nord for, herunder Storkøbenhavn, Hovedstadsområdet og HMN-området.

Alternativ Energi udføres i dette område.

 

​Vi udfører:

VVS-arbejde inden- og udenfor i næsten alle boligtyper, herunder private, kommunale, erhvervsejendomme, boligselskaber, samt proces-/produktionsanlæg.

Gasservicearbejde på anerkendte kedeltyper, i private, kommunale, erhvervsejendomme, boligselskaber samt proces-/produktionsanlæg.

Gasinstallationer, vi er specialister i installation af gasanlæg og anvender kun anerkendte mærker.

Alternativ Energi, herunder installation og service af anerkendte produkter inden for varmepumper, solceller og jordvarme samt ombygning af eksisterende, ikke funktionelle anlæg.

 

Kvalitet:

Vi leverer kun anerkendte produkter og aldrig parallel-importerede produkter. Arbejdet udføres altid samvittighedsfuldt og præcist.

 

Garanti:

Vi fuldender altid producenternes garantiforpligtelser og tilfører vores egen etik og kundeservice.

 

Aftaler:

Alle opgaver i firmaet er styret af anerkendte planlægningssystemer, for at opnå ensartede kundeaftaler.

Kvalitetssikring:

Fra 2003 fik vi godkendt vores autorisation- og kvalitetsstyringssystem, herunder:

VVS installationer, Gasservice under 135 kW, gasservice over 135 kW

Se vores kvalitetsstyringscertifikat

 

Tryghed:

Vi har været i branchen siden 1968 og er dermed et firma med stor erfaring. Vi har udelukkende uddannet personale og har dermed et stabilt grundlag. Endvidere har vi valgt at være et aktieselskab, medlem af Tekniq, Gasmester og Dansk VVS garanti m.m.​

 

Service:

Vores kontor holder fast i trådene og sørger dermed for en ensartet dialog.

Kort sagt betyder det, at vi er et firma der garanterer kunderne, at alle medarbejdere i Sternberg VVS & Gasteknik A/S har de fornødne certifikater og uddannelser til at udføre arbejdet indenfor ovenstående områder og vi har opsat nogle kvalitetsmål, der betyder en god og ensartet kvalitet i det arbejde vi leverer. Derfor afslutter vi bl.a. altid større opgaver med et besøg fra vores sælger/tekniker. Hermed sikrer vi os at alt er udført som aftalt og sikrer kundernes tilfredshed.​

 

Garan​tiordning:

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S er vi medlem af installatørernes organisation TEKNIQ. Derfor er du som privatkunde hos os omfattet af en garantiordning, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt.

Har vi udført arbejde hos Dem står Sternberg VVS & Gasteknik A/S, ankenævnet og TEKNIQ´s garantiordning bag arbejdet.

​Vil du vide mere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller læse mere på TEKNIQ’s egen hjemmeside.​

Historien bag Sternberg VVS & Gasteknik A/S går tilbage til 1968

Dengang udførte firmaet alene service på oliefyr over det meste af Hovedstadsområdet, store såvel som små anlæg.

Sidenhen blev firmaet udvidet med en VVS-afdeling og da gassen blev udbredt i starten af 80’erne, blev olieafdelingen udvidet med gas, og dermed til også at omfatte vedligehold af gasanlæg.

Op gennem 90’erne gennemgik firmaet en del omstruktureringer, og sluttede med, at firmaet den 1. januar 1999 blev overtaget af Kim Busch.

Kim Busch, der i dag sidder ved roret, har selv stået i lære som blikkenslager og sidenhen arbejdet som svend hos Sternberg VVS og efter et par år som leder i et andet VVS firma, vendte han tilbage i slutningen af 1997 og forberedte sig på en overtagelse af firmaet.

Pr. 1. oktober 2006 har Sternberg VVS & Gasteknik overtaget vores samarbejdspartner HV Varmeservice i Slangerup.

I den forbindelse, idet vi fik en betydelig udvidelse af vores kundekartotek, valgte vi ikke længere at servicere oliefyr, som var vores oprindelige grundlag. Vi takker meget de mange trofaste oliekunder, vi har haft igennem mange år. Alle faste kunder blev anbefalet /overgivet til vores kollega i Frederikssund: Frederikssund Oliefyrsservice, tlf. 47310929.

September 2010 omregistreres firmaet til et A/S, for at kunne styrke sig i krisen og forsat være en stabil og stærk virksomhed overfor vores kunder og ansatte.

Pr. 1. december 2010 har firmaet overtaget PH VVS og Gasservice i Gundsømagle som ligeledes har været samarbejdspartner med Sternberg VVS & Gasteknik A/S. Vi servicerer dermed nu over 10.000 faste kunder.

I sommeren 2012 efter en lang periode med uddannelser, åbner Sternberg VVS & Gasteknik en ny afdeling for Alternativ Energi som dækker hele Hovedstadsområdet og kan derfor nu tilføre vores know how Alternativ Energi.​

Kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive os en mail i kontaktformularen her på siden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

Albertslund
Allerød
Ballerup
Ballerup
Borup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg 
Frederikssund
Furesø

Gadstrup
Ganløse
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Halsnæs
Havdrup
Helsingør
Herlev

Hillerød
Hvidovre
Hørsholm
Ishøj
Jyllinge
Lejre
Lillerød
Lyngby-Taarbæk
Maløv
Roskilde
Rudersdal

Rødovre
Slangerup
Smørum
Solrød
Stenløse
Tårnby
Tåstrup
Vallensbæk
Viby
Ølstykke