Om Sternberg VVS & Gasteknik

Sternberg VVS & Gasteknik går helt tilbage til 1968. Dengang udførte firmaet udelukkende service på oliefyr i Hovedstadsområdet. Sidenhen blev firmaet udvidet med en VVS-afdeling samt service og eftersyn af gasfyr. I 90’erne gennemgik firmaet en del omstruktureringer.

Her stod Kim Busch først i lære som blikkenslager og arbejdede efterfølgende som svend i firmaet. Kim Busch tog han nu et smut til et andet VVS firma i et par år, for at arbejde som leder. I 1997 vendte Kim så tilbage til Stenberg VVS & Gasteknik. Og efter planen kunne Kim overtage firmaet den 1. januar 1999.

Kim Busch sidder den dag i dag ved roret, og forretningen – Anno 2023 er vi således over 30 medarbejdere, med specialer og kompetencer inden for VVS, gas, vedvarende energi, fjernvarme og el.

Kontakt os – Vi tager hånd om vores kunder

Vi står klar med råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på installation og service, når det drejer sig om alt inden for VVS, gasfyr, varmepumper, fjernvarme og el-installationer. I beskedfeltet kan du skrive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, du gerne vil have udført. Vedlæg også gerne billeder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022