Hvor meget koster en varmepumpe?

Det er en stor investering og beslutning, når du vil skifte din varmekilde ud til en miljøvenlig varmepumpeløsning.

Får hjælp, råd og vejledning af vores energieksperter til at finde den varmepumpe, der vil opvarme din bolig og dække dine behov for varme og varmt vand optimalt. Vi kan også informere dig om, hvor meget du kan forvente at kunne spare på din varmeregning.

Du kan også læse lidt mere om luft til vand varmepumper og jordvarmepumper her:

Kan det betale sig at investere i en varmepumpe?

Ja, selv om prisen på el stiger, er det blevet mere attraktivt at skifte fra fossile brændstoffer som gas, olie eller elvarme til varmepumpe. Desuden er prisen stigende inden for alle segmenter. Derfor giver det rigtig god mening at få energien og varmen leveret direkte fra naturen.

Når du vælger varmepumpe, er det nemlig også vigtigt at finde ud af dine behov. Vi tager en snak om dine behov og foretager en dimensionering af din bolig. På den måde har vi mulighed for at tilbyde dig den rigtige varmepumpe, som passer perfekt til dit forbrug og alle rum i din bolig.

Vi samler på tilfredse kunder

På Anmeld Håndværker og Trustpilot kan du læse hvad andre kunder siger om os – vi håber også, at du vil give os din feedback, når vi har været på besøg hos dig – så kan andre også bruge dine anbefalinger, og ikke mindst kan vi bruge anmeldelserne til at blive bedre.

Igen i 2022 er vi ved Anmeld Håndværker nomineret som finalist til årets håndværker/VVSér. Det er vi utrolig stolte over.

Det betyder utroligt meget for os, at vores kunder støtter op om Sternberg VVS & Gasteknik A/S med flotte anmeldelser.

Få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe

Vi vil gerne give dig råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på installation og service af en varmepumpe. I beskedfeltet kan du skrive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, som du gerne vil have udført. Du må også meget gerne vedlægge billeder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022