Det er aldrig sjovt at stå uden vand eller varme i hjemmet

Ved løbende vedligeholdelse og fast service på dine VVS og varmeinstallationer sikres du, at dine installationer og anlæg lever længe og fungerer med optimal drift og effektivitet. Du forebygger også skader, der kan gå ud over dine anlæg og også din bolig, som i sidste ende kan koste dig dyrt.

Det kan derfor godt betale sig at få efterset dine varme-, vand- og sanitetsinstallationer.

Service og eftersyn
Hold dine installationer i topform

Varmepumper

Lav en serviceaftale på det lovpligtige årlige eftersyn.

Gasfyr

Få en fast serviceaftale med anbefalet serviceinterval.

Fjernvarme

Vedligehold dit anlæg med periodisk serviceeftersyn.

Vandbehandling

Få serviceret og vedligeholdt dit blødgøringsanlæg.

Pleje og omsorg af dine VVS-installationer

Du tænker måske ikke over det, men dine VVS-installationer har ligesom alt andet i din bolig brug for pleje og omsorg.

Oplever du ofte problemer med vandet eller varmen i din bolig, så kan det være en god idé at lade os give dine VVS-installationer et servicetjek og eftersyn.

Hvis først problemet er opstået, kan udgifterne til reparationer blive en dyr fornøjelse. Det er derfor en god idé at alliere sig med en professionel VVS-mand. Vi sørger for at dine installationer er i topform og yder det maksimale.

Forlæng levetiden på dit blødgøringsanlæg

Med den rigtige vedligeholdelse vil levetiden af dit blødgøringsanlæg forlænges og give blødt vand i mange år fremover. Hos Sternberg VVS & Gasteknik anbefaler vi, at der foretages et årligt serviceeftersyn, hvor vi gennemser dit blødgøringsanlæg og udskifter eventuelle reservedele.

Et vedligeholdt blødgøringsanlæg = kalkfrit vand i hanerne, uden at du skal bekymre dig om slid, reservedele eller uforudsete udgifter – og du kan nyde godt af en stabil og optimal drift af din vandinstallation samt blødt, sundt og rent vand i dine vandhaner.

Service og eftersyn – Vi holder, hvad vi lover og kommer til aftalt tid

Hos Sternberg VVS & Gasteknik kan du forvente topkvalitet og højeste serviceniveau. Vi er autoriseret VVS-installatør med mere end 50 års erfaring og en bred vifte af kvalificerede kompetencer. Vi har 32 udekørende dygtige og servicemindede montører og teknikere. Du kan derfor være helt tryg ved at overlade dine VVS-opgaver til os.

Vi overholder alle aftaler og udfører professionelt håndværk – og vi rydder naturligvis op efter os.

Ring til os på telefon 47 17 92 28, eller send os en mail via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, og giver dig den bedste og mest professionelle service.

 

Kontakt os gerne – Vi tager hånd om vores kunder

Få råd og vejledning om servicering af din varmepumpe, dit gasfyr eller dit fjernvarmeanlæg. I beskedfeltet kan du skrive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, du gerne vil have udført.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022