Vaillant gasfyr hænger i bryggers imens solen skinner ind

Det kan godt betale sig at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt

Har du et ældre gasfyr er dine udgifter til reparation og vedligehold sikkert steget. Og din varmeregning er uden tvivl også blevet højere. Når du udskifter dit gasfyr med et nyt, vil du opnå store besparelser på din varmeregning. Et nyt gasfyr er nemlig energieffektivt og meget billigere i drift.

Prøv vores prisberegner og få et prisoverslag. Du kan også få et skræddersyet tilbud. Vi rådgiver og hjælper dig altid med at finde den rigtige varmeløsning, der opfylder og dækker dine behov.

Vaillant varmpumpe indedel i bryggers

Hvad er et gasfyr?

Et gasfyr er opbygget af to dele: en brænder og en kedel, som typisk er samlet i  én enhed, der enten hænges på væggen eller står på gulvet. I brænderen brændes naturgassen af og i kedlen varmes det vand op, som løber ud igennem dine radiatorer.

Til at opvarme brugsvandet tilsluttes normalt en ekstern varmtvandsbeholder.

Med et nyt kondenserende gasfyr kan du ofte reducere din varmeudgifter med op til 30 % samtidig med, at du opnår en super god varme- og varmtvandskomfort.

Lille rødt hus står på en plantegning med et forstørrelsesglas og en sparegris

Hvordan virker et gasfyr?

Naturgassen ledes via et rør ind i gasfyret og forbrænder i varmeveksleren. Nu afkøles røggassen og kondensvand opstår. Dette ledes gennem aftrækket og ned igennem gasfyret og ud i en vandlås til afløb.

Røggassen afgiver varme til veksleren, som bliver ledt ud i dine radiatorer og gulvvarmesystemer. Gasfyret opvarmer også brugsvandet til varmtvandsbeholderen.

I dag installeres kun kondenserende gasfyr, som udnytter gassen utroligt effektivt. Her bliver også de røggasser, der produceres under forbrænding, udnyttet til at lave varme og varmt vand.

Salg og service af gasfyr

Skal du have udskiftet dit gamle gasfyr? Kontakt Sternberg VVS & Gasteknik A/S. Med os som din autoriserede VVS-installatør, er du sikret, at installation og service udføres korrekt, og at sikkerheden er i top.

Vi har mere en 50 års erfaring og vores ansatte er professionelle fagmænd og specialister inden for installation og service af gasfyr.

Vi udfører vores arbejde med faglig stolthed i højsædet, og sætter en ære i, at arbejdet leveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.

Hold dit gasfyr vedlige – og få hjælp hvis uheldet er ude

Du bør sørge for, at dit gasfyr vedligeholdes jævnligt, for at det kan have en optimal drift og en lang levetid.

Tegn en serviceaftale hos Sternberg VVS & Gasteknik, så sørger vi for at passe dit gasfyr, og du har mulighed for at undgå eventuelle ubehagelige overraskelser og dyre reparationer. Vi er specialister i at servicere de fleste gasfyr, og tilbyder serviceaftaler på abonnement.

Du skal ikke selv holde styr styr på, hvornår dit gasfyr skal serviceres, det gør vi. Inden vi kommer kontakter vi dig, for at aftale en dag, der passer i din kalender.

Se dine muligheder for gasfyrsservice nedenfor:

 

Tegn en serviceaftale på dit gasfyr.
Vælg mellem flere muligheder:

2-årig serviceaftale inkl. frie tilkald

2-årig serviceaftale inkl. 1 hovedeftersyn og fri tilkaldeservice
(Kondenserende og nyere)

Pris 3.190 kr. inkl. moms

1-årig serviceaftale inkl. frie tilkald

1-årig serviceaftale inkl. 1 hovedeftersyn og fri tilkaldeservice
(Åben forbrænding)

Pris 2.380 kr. inkl. moms

Hovedeftersyn uden serviceaftale

Enkelt hovedeftersyn
uden serviceaftale,
uden fri tilkaldeservice
(alle gasfyr)
Pris 1.985 kr. inkl. moms

 

Kontakt os gerne – Vi tager hånd om vores kunder

Få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på installation og service af gasfyr. I beskedfeltet kan du skrive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, du gerne vil have udført. Vedlæg også gerne billeder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

 

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022