Opladning af din elbil eller plug-in hybridbil hjemme i indkørslen.

Har du også valgt at køre i en elbil eller plug-in hybridbil, så finder du hurtigt ud af, at det har mange fordele at kunne lade din bil op, når du parkerer derhjemme.

Elbiler er bygget med et batteri af en vis størrelse. Det betyder, at en opladning tager flere timer, før batteriet er ladet helt op. Dine almindelige stikkontakter, både indendørs og udendørs, er kun bygget til husholdningsapparater, og ikke til at blive brugt med fuld belastning over en længere periode. Få et tilbud på en ladestander.

Start dagen med fuld strøm på batteriet.

Salget af el- og plug-in hybridbiler er stærkt stigende i takt med, at den grønne omstilling er kommet øverst på dagsordenen. Vi skal væk fra afhængigheden af fossible brændstoffer.

Elbiler er en del af fremtiden. Er du den glade ejer af en el- eller plug-in hybridbil, hjælper vi dig gerne med at få etableret en ladestander, så du altid er ladet op og klar til din næste køretur ud i det blå.

Vil du vide mere om dine muligheder for at få installeret en ladestander. Tøv ikke med at tage fat i os. Vi tager også gerne en snak med dig, hvor du kan få råd og vejledning. Vores tilbud er naturligvis uforpligtende. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig – Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 47 17 92 28.

 

 

Få din egen ladestander

Det er besværligt at køre hele byen rundt for at finde en ladestation – og ikke mindst en ladestation, der ikke er optaget.

Med din egen ladestander i din indkørsel, har du mulighed for altid at have en opladet bil, der er klar til at komme ud og køre på vejene. Samtidig kan du også være tryg ved, at din bil bliver ladet sikkert op.

Det er vigtigt, at du vælger den model, der matcher dit og bilens behov. Vi giver dig råd og vejledning i den korrekte model til din bil. Vi monterer og opsætter altid kun godkendte ladestandere til el- og plug-in hybridbiler.

Sikker opladning

Selvom der ofte følger en lader med din elbil, som er lige til at sætte i en almindelig stikkontakt, så bør du ikke bare begynde at bruge den til lade op derhjemme. En elbil kræver en sikker opladning.

Lader du din elbil op i en almindelig stikkontakt, kan du i værste fald få voldsomt elektrisk stød, eller også kan der opstå brand, simpelthen fordi en almindelig stikkontakt ikke tåler belastningen ved at oplade din elbil over en længere periode.

Kontakt os gerne – Få råd og vejledning og et uforpligtende tilbud

Vi står klar med råd og vejledning samt et uforpligtende på din nye ladestander. I beskedfeltet kan du skrive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, du gerne vil have udført. Vedlæg også gerne billeder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022