Hvorfor skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumpe, aircondition, klimanlæg – kært barn mange navne. Brug den i din bolig som et energirigtigt og intelligent supplement til din eksisterende varmeklilde.

Varmer du din bolig op med elvarme, olie- eller gasfyr, så er en luft til luft varmepumpe rigtig god som et energibesparende supplement – både for dit indeklima, din økonomi og miljøet.

Minimér forbruget af de dyre og  forurenende fossile brændstoffer og supplér dit varmeanlæg med en luft til luft varmepumpe.

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

Et klimaanlæg består af typisk af en udedel- og en indedel. Udedelen monteres ofte op af ydermuren og indedelen placeres væghængt indenfor i det rum, hvorfra varmen kan fordeles og udnyttes optimalt – typisk i stuen eller alrummet.

De to dele forbindes med to tynde rør, der er fyldt med kølemiddel. Kølemidlet fordamper og bliver til gas i udedelen, hvor den kondenserer og igen bliver til væske i indedelen. Herfra kan den afgives som varme, og faktisk også køling af rummet.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Ligesom luft til vand varmepumper trækker luft til luft varmepumper gratis energi ud af udeluften. En luft til luft varmepumpe har dog kun til formål at lave rumopvarmning eller -køling. Det gør den via en væghængt blæser, som fordeler varmen eller en kølig brise i rummet.

Sternberg VVS & Gasteknik er VE godkendt installatør, medlem af VarmePumpeOrdningen (VPO) og Tekniqs garantiordning: Din sikkerhed for, at vi udfører korrekt installation, montering og servicering af din varmepumpe.

Ring 47 17 92 28 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig for et uforpligtende tilbud.

Også genial for dit indeklima

En luft til luft varmepumpe sørger via blæseren også for, at der skabes luftcirkulation i rummet. Luftretningen kan typisk justeres både vertikalt og horisontalt Med varmepumpen får du også et godt indeklima – det indbyggede luftfiltreringssystem renser luften for støv og bakterier. Der er enkel adgang til luftfiltret, som hurtigt og let rengøres.

Enkel betjening – og du kan også få køling på de varme dage

Med fjernbetjening – eller via din mobil, kan du – når du vil – indstille og forudindstille din luft til luft varmepumpe til den ønskede temperatur.

Genialt, så kan du sørge for, at dit sommerhus eller din stue er dejlig varm, når du ankommer. Du kan ganske enkelt tilpasse den til dit personlige behov med brugervenlige funktioner.

Når sommeren melder på skønne og dejlige solskinsdage forvandles dine rum sig ofte til små saunaer. Vidste du, at du også kan sænke temperaturen, så varmepumpen blæser kølig luft ud i rummet – og du kan få en dejlig nattesøvn i en behagelig temperatur.

Pas på din luft til luft varmepumpe
Få foretaget et eftersyn

Hvis din luft til luft varmepumpe skal fungere optimalt

1 x serviceaftale på luft til luft varmepumpe
Pris 1.200 kr. inkl. moms.

Få et uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe

eller bestil et serviceeftersyn af din luft til luft varmepumpe. I beskedfeltet kan du beskrive den opgave, du gerne vil have udført. Vedlæg også gerne billeder

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022