Prisberegner på din nye varmepumpe

Overvejer du at investere i en varmepumpe?

Du er landet det helt rigtige sted, og vi er klar til at hjælpe dig

På denne side kan du med det samme beregne og få et overslag på, hvad en varmepumpeinstallation vil koste til din bolig.  Du har også mulighed for, at modtage et specificeret og uforpligtende tilbud fra  vores varmepumpespecialister.

Sternberg VVS & Gasteknik har hovedsæde i Stenløse, og vi  giver tilbud på, udfører installation og service af varmepumper i hele Nordsjælland samt store dele af Midtsjælland, se også kortet i bunden af denne side. 

Valg af ønsket varmekilde

Step 1

Husdata

Step 2

Eksisterende varmekilde

Installation af nyvarmekilde: Gasfyr Luft til vand varmepumpe Jordvarme

Persondata

Step 3

Prisoverslag

Step 4

vent...

Skal din nye varmekilde være en luft til vand varmepumpe eller jordvarmepumpe?

Få et prisoverslag her og nu og modtag et uforpligtende tilbud

Står du over for at skulle udskifte dit gamle oliefyr eller gasfyr? Naturen stiller grøn og gratis energi til rådighed. Når du vælger en jordvarmepumpe eller luft til vand varmepumpe  opvarmer du din bolig miljøbevidst og sparer samtidig rigtig mange penge på dit varmebudget. 

Prisen er jo en vigtig faktor.  På denne side kan du beregne din cirkapris på din investering med det samme og få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe.

Sternberg VVS & Gasteknik er vi certificeret gasmester og autoriseret VVS-installatør. Vi har med mere end 50 års erfaring og er specialister  inden for energieffektive varmeløsninger – både hvis der skal udskiftes eller bygges nyt. Få professionel råd og vejledning og et uforpligtende tilbud på dit nye varmeanlæg. 

Eksperter i alternativ og vedvarende energi

Vi er ligeså eksperter inden for alternativ og vedvarende energi med den nyeste viden på området.

Vi rådgiver dig gerne om den perfekte og mest miljøvenlige varmeløsning, der passer til din bolig og dine behov. Vi er specialister inden for luft til vand varmepumper, jordvarmepumper og også luft til luft varmepumper samt  solenergi.  

Prøv vores prisberegner og få et uforpligtende tilbud på din nye varmekilde

Beregn prisen på din nye varmepumpe

Det kan være svært at finde rundt i junglen af energi- og varmeløsninger. Det er derfor en god idé at tage os med på råd,  når du overvejer ny varmekilde. Vi har mere end 50 års erfaring inden for området, og tilbyder gratis og uforpligtende råd- og vejledning.

Hos Sternberg VVS & Gasteknik får du altid et gennemskueligt tilbud på dit nye varmeanlæg.  Vi sørger for, at du føler dig tryg gennem hele processen – fra køb til udført arbejde. Du får altid den nødvendige vejledning og en grundig instruktion i din nye varmekilde.

I vores prisberegner ovenfor kan du vælge mellem 3 af vores primære varmeløsninger og få udregnet en pris og et tilbud.

Når du har valgt varmekilde, indtaster du nogle få oplysninger om din bolig. Herefter modtager du et overslag over, hvad du kan forvente, at det vil koste dig, at skifte til den valgte varmekilde. Desuden vil du blive kontaktet af en af vores kompetente specialister, for et specifikt og naturligvis gratis og uforpligtende tilbdu.  Ønsker du ikke at blive kontaktet, kan du blot annullere dit tilbud direkte i formularen.

Søger du en luft til luft varmepumpe, så kontakt os i formularen nederst på siden eller ring på tlf. 47 17 92 28

Besøg også vores side om solceller, hvis du ønsker mere info eller at kontakte os omkring solenergi.

Læs vores salgs og leveringsbetingelser her

Garantiordning og produktgaranti

Med Sternberg VVS & Gasteknik som din varme- og energipartner, er du sikret, at kvaliteten er i orden, monteringen udføres korrekt og at dine installationer lever op til lovgivningen og sikkerheden på området.

Vi forhandler kun de bedste mærker og modeller på markedet og er certificeret inden for Vølund, Vaillant, Bosch m.fl.

Som en del af prisen når du køber en ny varmekilde gennem Sternberg, er du garanteret en ordentlig garantiordning og produktgaranti på alle materialer i henhold til producentens garantibestemmelser.

På nyt gasfyr medfølger der altid en 1-årig serviceaftale, der inkluderer et hovedeftersyn af din nye gaskedel og frie tilkald i perioden. For ny varmepumpe er der 2 års garanti, og hvis du tegner en serviceaftale, har du op til 5 års garanti på din nye varmepumpe.

Sternberg VVS & Gasteknik er medlem af VPO (Varmepumpeordningen), hvilket sikrer dig som kunde, at din nye varmepumpe er i orden og at monteringen udføres korrekt.

Vi er ligeså medlem af TEKNIQ, der giver dig som kunde en tryg og sikker garantiordning for det arbejde som vi udfører i forbindelse med VVS-arbejde på dit nye gasfyr.

Hjælp til finansiering af din nye varmekilde

Når du vælger en varmepumpe til at opvarme din bolig, kan du reducere din el og varmeregning betydeligt, og så er det en miljøvenlig løsning.

Hos Sternberg VVS & Gasteknik, ved vi også, at det for mange kan være en dyr investering at anskaffe sig et nyt varmeanlæg. Vi tilbyder derfor at hjælpe med finansiering af din nye varmekilde. Gennem samarbejde med Resurs Bank, tilbydes du en meget lav rente uden at der behøves at stilles sikkerhedskrav. Læs mere på vores finansieringside.

Husk at søge om energitilskud

Når du udskifter dit gamle gasfyr eller køber ny varmepumpe kan du ofte få det der hedder CO2 kvotetilskud.

Vi har indgået et samarbejde med CO2 kvote udbetalingen, så du som kunde hos Sternberg kan få udbetalt dit energitilskud nemt og hurtigt.

Læs mere om CO2 kvotetilskud

Vi tager os af den anbefalede service på dit nye gasfyr eller din nye varmepumpe

Hos Sternberg VVS & Gasteknik udfører vi service og eftersyn på dit varmeanlæg. Vi har mere end 10.000 faste servicekunder og det er der en god grund til.

Vi ved nemlig at en ny varmeløsning er en stor investering, og derfor vil vi gerne sikre os, at du får mest ud af dit nye varmesystem og at det holder længst muligt.

Vedligeholdelse af dit nye varmeanlæg er med til at sikre at det yder optimalt og forlænger levetiden, hvilket gør at du kan spare penge på varmeregningen.

Få en serviceaftale hos Sternberg VVS & Gasteknik

Tegn fra start af når du køber ny varmekilde, et abonnement på en serviceaftale hos Sternberg VVS & Gasteknik. Så er du sikret, at dit varmeanlæg altid yder optimalt og du forlænger levetiden på din varmekilde.

Vi tager os af den lovpligtige og anbefalede service og du behøver ikke selv huske på hvornår det er tid til serviceeftersyn.

Læs mere om vores services her:

Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke