Udnyt solens gratis lys til elektricitet i din bolig

Danskerne har fået øjnene op for de miljømæssige og økonomiske fordele, der er i at investere i vedvarende energi – også når det gælder solcelleanlæg.

Elpriserne stiger og stiger. Når du investerer i et solcelleanlæg kan du producere din egen strøm, og din elregning reduceres betragteligt. Samtidig bidrager du til den grønne omstilling, da dine solceller vil nedsætte CO2 emissionerne.

Få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kan jeg få solceller?

Inden du køber et solcelleanlæg, bør du lige sikre dig, at dit hus og din have er egnet til solceller.

Lad os give dig råd og vejledning om dit tag kan bære, og/eller om du har en en egnet flade, der er stor nok til det antal solceller, som du skal bruge for at få dækket den del af dit elforbrug, som du forventer og ønsker. Desuden skal solceller også kunne placeres til at kunne optage sollyset.

Du har også mulighed for at få monteret solceller på din facade, på et stativ på jorden eller et fladt tag.

Husk også at sikre, at din kommune tillader, at du må sætte solceller op på dit hus eller din grund.

Solceller er en langtidsholdbar investering

Dine solceller vil konvertere solens lys til elektricitet og forsyne din husstand med gratis strøm leveret af naturen.

Når først dit solcelleanlæg er etableret kræver det meget lidt vedligeholdelse – det renser nærmest sig selv med hjælp fra regn og sne – samtidig med, at du får leveret strømmen, kvit og frit og direkte fra solens lys.

Er du blevet nysgerrig og vil gerne vide mere om solcelleanlæg, hører vi gerne fra dig. Du kan få råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Kontakt os gerne – Vi tager hånd om vores kunder

Få råd og vejledning samt et gratis og uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg. I beskedfeltet kan du angive dine spørgsmål eller beskrive den opgave, som du gerne vil have udført. Vedlæg også gerne billeder.

Du er også velkommen til at ringe til os på 47 17 92 28.

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022