Varmepumper

Overvejer du at købe og  få monteret en luft til vand varmepumpe?

Hvis du overvejer at få monteret en luft til vand varmepumpe, kan vi hos Sternberg hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Vi sørger for levering, montering, installation og naturligvis tilpasning, så varmepumpen matcher netop dit behov.

Vi er medlem af VPO og er VE godkendt

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S er vi medlem af VPO (VarmePumpeOrdningen) og VE godkendt installatør, hvilket sikrer dig som kunde – ikke mindst at kvaliteten af pumpen er i orden, men også at montering af varmepumpen sidder lige i skabet.

Få installeret en luft til vand varmepumpe 

Det er 100% gratis at få et tilbud på en varmepumpe tilpasset dine behov – ring og hør nærmere på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive til os i kontaktformularen.

Korrekt montering af varmepumpe

En luft til vand varmepumpe består af en ude- og en indedel, og det er en god idé at tage os med på råd så snart, du beslutter dig for, at det er en varmepumpeløsning, du ønsker. Vi kan nemlig rådgive om den ideelle varmepumpe samt placering og montering af varmepumpens ude- og indedel.

Gennem mange år har vi monteret og installeret et hav af varmepumper, og tilbyder derfor kompetente og erfarne eksperter på området.

Giv os et kald på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen for spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S benytter vi os af mærkerne Vølund, Vaillant, Metro Therm og Bosch. Det er vores mange års erfaring der ligger til grund for de mærker vi har valgt at føre.

Kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller skriv for at høre nærmere om ovenstående, eller et uforpligtende tilbud.

Hvad gør en luft-til-vand varmepumpe?

Når du har en luft-til-vand varmepumpe, så genbruger du varmen i luften uden for, til at opvarme din bolig og dit varme vand. Det er en miljøvenlig og økonomisk varmeløsning.

I forhold til oliefyr eller naturgas, er det langt mere miljøvenligt, fordi du bruger luft frem for fossile brændstoffer. Fossile brændstoffer er primært kul, olie og naturgas. De er dannet for flere 100 millioner år siden af døde dyr og planter, der gradvist er presset sammen og udsat for et kæmpe tryk i jorden. … Når lagrene af kul, olie og naturgas her på jorden er brugt op, er det slut.

Derfor er det vigtigt at tænke miljørigtigt når du vælger varmeløsning. Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og valg af størrelse på din nye varmepumpe, til installering, placering og service-eftersyn af din luft-til-vand varmepumpe.

Mere end 3 gange så effektiv varmeenergi

Luft-til-vand varmepumpen er el-drevet og leverer 3-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til fx oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

Luft til vand-varmepumpen er ikke lige så effektivitet som et jordvarmeanlæg, men den er billigere i investerings-omkostninger og er heller ikke afhængig af størrelsen på grunden.

Derfor er en luft-til-vand varmepumpe ofte vore kunders foretrukne løsning. Hvis du i stedet vil vide mere om den endnu mere effektive løsning et jordvarmeanlæg kan tilbyde og muligheder for etablering af jordvarme hos dig, så kan du læse mere om jordvarme her.

Med et Luft-til-vand varmepumpeanlæg får du:

N

Energi-effektiv varme

En luft-til-vand varmepumpe leverer som nævnt mellem 3-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi.

N

Miljøvenlig varme

Varmen fra en luft-til-vand varmepumpe er vedvarende energi og er en af de mest miljøvenlige varmeløsninger, du kan vælge.

N

Lydsvag løsning

Luft-til-vand varmepumper er meget lydsvage, så når først din varmepumpe er installeret, kommer du stort ikke til at bemærke den.

Er du i tvivl om hvor lydsvag den er, så tag dialogen med vores teknikere, så I kan sammenligne modeller og støj-niveau. Der er forskel på lyd-niveauet på de forskellige Luft-til-vand varmepumpemodeller.

N

Plads-optimering

En luft-til-vand varmepumpe kræver ikke den samme plads, som fx et jordvarmeanlæg gør. Derfor er luft-til-vand varmepumpen et godt alternativ til dig, der ikke har en stor grund.

Den fylder også markant mindre end et gammeldags oliefyr. Inder-delen svarer til en standard gasfyrsinstallation og ydre-delen skal bruge få kvadratmeter for at være effektiv.

N

Totalløsning

Luft-til-vand varmepumpen er en totalløsning, der opvarmer både din bolig og dit varme vand. Det giver en overskuelig varmeløsning for dig som husejer.

N

Sikker drift

En luft-til-vand varmepumpe er driftssikker og har en lang levetid. Det betyder, at investerings-omkostningerne typisk vil tjene sig ind efter relativt få år. Holder du samtidig dit anlæg ved lige med regelmæssigt service, samt generel vedligehold og rengøring, kan dit anlæg holde markant længere. Hvad dette indebærer, vil vi meget gerne fortælle dig meget mere om. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere dialog.

Om du skal vælge luft-til-vand, jordvarme eller luft-til-luft varmepumpen kommer an på din bolig, størrelsen på din grund og dine konkrete behov. Vi står klar med råd og vejledning. Du kan med fordel prøve vores prisberegner, som kan give dig et klart billede af hvilken type varmekilde og model, der kan være optimal for dig.

Tre typiske spørgsmål vi hører fra kunderne

Giver luft-til-vand varmepumpen varme nok til hele mit hus?

Med en luft-til-vand varmepumpe er du helt sikker på at få en varmeløsning, der kan opvarme din hele din bolig og alt dit brugsvand. I vores råd og vejledning sørger vi for at dimensionere størrelsen på varmepumpen som det første, så du får en varmeløsning, der passer til dit forbrug og behov.

Det har vi over 30 års erfaring i – det betyder tryghed og sikkerhed for dig som kunde.

Kan luft-til-vand varmepumpen udvinde varme i frostvejr?

Alle vores luft-til-vand varmepumper er udviklet til det danske klima og er effektive helt ned til 25 graders frost. Luft-til-vand varmepumpens effektivitet falder dog, når ude-temperaturen er meget lav. Derfor kan du overveje en sekundær varmekilde, det kunne være en brændeovn eller lignende.

Vores installatører hjælper dig med beregninger og rådgivning, så du får lige præcis den varmepumpeløsning, der passer til dig – og aldrig kommer til at mangle varme eller varmt vand.

Skal man have et lovpligtigt eftersyn af sin varmepumpe?

Miljøstyrelsens kræver, at alle luft-til-vand varmepumper skal tilses én gang årligt af en sagkyndig. Du skal være opmærksom på, at de lokale myndigheder kan kræve dokumentation for tilsynet. Tegner du et serviceabonnement hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S, er dit kontrolkort fra det årlige eftersyn i begge tilfælde din dokumentation for, at disse krav er fulgt. Læs mere om vores serviceaftaler her

Det har vi over 30 års erfaring i – det betyder tryghed og sikkerhed for dig som kunde.

Vi er certificeret partnere og forhandlere af følgende luft-til-vand varmepumper: Vølund & Vaillant. Skulle du ønske et andet mærke, så rådgiver vi dig gerne omkring dette.

Krav om ERP Energimærkning

ERP, står for energi relaterede produkter, og er EU’s energimærkning som gælder i hele EU.

Varmepumper skal leve op til strenge EU krav, hvilket gør det nemmere for kunden, at vælge det mest energirigtige produkt.

Siden september 2015 har alle varmepumper skulle være forsynet med et energimærke, som dem du allerede kender fra køleskabe og vaskemaskiner.
Energiklasserne går fra A+++ (for systemer) og A++ (for produkter) så nu er det nemt at vælge et godt og rigtigt produkt.

Denne lovgivning betyder også at installatørens tilbud skal være forsynet med et energimærke samt et datablad, som beskriver løsningens energieffektivitet.

Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke