Varmepumper

Overvejer du at få monteret en varmepumpe?

Uanset om du skal have en luft-til-luft-varmepumpe eller en luft-til-vand-varmepumpe sørger vi for levering, montering, installering og naturligvis tilpasning, så varmepumpen matcher dit behov.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S er vi medlem af VPO (VarmePumpeOrdningen) og VE godkendt installatør, hvilket sikrer dig som kunde – ikke mindst at kvaliteten af pumpen er i orden, men også at montering af varmepumpen sidder lige i skabet.

Få installeret følgende varmepumper:

  • Luft-til-luft-varmepumpe
  • Luft-til-vand-varmepumpe

 

Det er 100% gratis at få et tilbud på montering af varmepumpe – ring og hør nærmere på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive til os i kontaktformularen.

Korrekt montering af varmepumpe

En varmepumpe består af en ude- og en indedel, og det er en god idé at tage os med på råd så snart, du beslutter dig for, at det er en varmepumpeløsning, du ønsker. Vi kan nemlig rådgive om den ideelle montering af varmepumpens ydre og indre del.

Gennem mange år har vi monteret og installeret et hav af varmepumper, hvorfor vi anser os selv som værende eksperter på området.

Giv os et kald på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen for spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.

Krav om ERP Energimærkning

​ERP, står for energi relaterede produkter, og er EU’s nye energimærkning som gælder i hele EU.

Varmepumper skal fremover leve op til strenge EU krav, hvilket gør det nemmere for kunden, at vælge det mest energirigtige produkt.

Fra september 2015 skal alle varmepumper være forsynet med et energimærke, som dem du allerede kender fra køleskabe og vaskemaskiner.
Energiklasserne går fra A+++ (for systemer) og A++ (for produkter) så nu er det nemt at vælge et godt og rigtigt produkt.

Den nye lovgivning betyder også at installatøren tilbud skal være forsynet med et energimærke samt et datablad, som beskriver løsningens energieffektivitet.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S benytter vi os af mærkerne Vølund, Vaillant, Metro Therm og Bosch. Det er vores mange års erfaring der ligger til grund for de mærker vi har valgt at føre.

Læs mere os Vaillant Varmepumpe her

​Kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller skriv for at høre nærmere om ovenstående, eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre mere om vores services indenfor varmepumper