Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Det er en stor investering og beslutning, når du skifter til en grøn varmekilde. Og hvad er det rigtige valg? En luft til vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe? Begge varmepumpeløsninger er utrolig miljøvenlige og genbruger naturens gratis energi. Kort fortalt:

Luft til vand varmepumper overfører udeluftens energi via en udendørsenhed til en indendørsenhed.

Jordvarmeanlæg overfører jordens energi via nedgravede jordslanger til varmepumpen inde i huset.

Læs mere her om luft til vand varmepumper og jordvarmepumper:

Tre montører fra Sternberg VSS installerer en varmepumpe

Få monteret din varmepumpe korrekt med en VE godkendt installatør.

Du får “all-inclusive” fordele: Vores varmepumpespecialister og energieksperter er med dig hele vejen. Råd- og vejledning, dimensionering, et uforpligtende tilbud, installation og naturligvis opstart med tilpasning, så varmepumpen matcher netop dit og familiens behov.

Når din varmepumpe er installeret kan du også vælge at fortsætte vores samarbejde – du kan nemlig lade os foretage de lovpligtige og årlige serviceftersyn.

Sternberg VVS- & Gasteknik A/S er både medlem af VarmePumpeOrdningen og er VE godkendt installatør. Dermed er du som kunde sikker på at kvaliteten af vores arbejde og vores varmepumpeinstallationer er i orden.

VE-godkendt klistermærke ved siden af danske sedler og mønter

Det kan godt betale sig at vælge en grøn varmeløsning

At få installeret en varmepumpe er uden tvivl en større investering. Alligevel kan det godt betale sig. Først og fremmest får du en fremtidssikret varmeløsning, en meget lavere varmeregning samt en optimal varmekomfort i boligen. Desuden hjælper du med at passe på vores klima, i det du blot bruger af naturens fri og gratis ressourcer.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte for et uforpligtende og behovstilpasset tilbud. Prøv også vores prisberegner, hvor du kan få et prisestimat på, hvor meget en varmepumpeløsning vil koste for din bolig:

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe

eller hvis du har spørgsmål til varmepumper eller andre af vores produkter og ydelser. Skriv gerne information og vedlæg billeder i beskedfeltet.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon: 47 17 92 28 eller via mail: info@sternbergvvs.dk

 

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022