Gas- og vandmester

HMN-certificeret gas- og vandmester

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik er vi certificeret gasmester, og har igennem mange år specialiseret os i udskiftning, montering og installering af gaskedler og naturgasfyr.

Dette har resulteret i, at vi i dag har en afdeling der udelukkende beskæftiger sig med denne del af VVS-faget.

For at blive gasmester og udføre gasinstallationer skal man være en erfaren og autoriseret VVS-installatør.

Vi har opbygget et stærkt team, der er eksperter på området inden for gasinstallation og gasfyrsservice, og vores fagmænd er konstant på forkant med den nyeste viden inden for branchen.

Vi kender til teknikken og lovgivningen på området og stiller sikkerhed for, at vores gasinstallationer og servicearbejde altid udføres korrekt og er af højeste kvalitet – kort sagt det bedste gasfyr.

Få et uforpligtende tilbud på levering og montering af nyt gasfyr ved at ringe på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

Sternberg VVS- & Gasteknik er din gasmand, gasmester og gasmontør

Som gasmester og gasmontør udfører vi blandt andet følgende opgaver:

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik går certificeret gasmester hånd i hånd med garanti. Når du vælger en certificeret gasmester til at udføre din opgave, er du derfor sikret:​

  • Montering i overensstemmelse med lov- og sikkerhedskrav
  • Gennemskuelige tilbud og overholdte tider
  • Grundig instruktion i forhold til gasinstallationen

Desuden er vi som gasmester tilknyttet ankenævn og garantiordning.​

Skift fra olie til naturgas

Naturgas er godt for miljøet og pengepungen

Et naturgasfyr er en investering der tjener sig selv hjem fra dag 1. Et skift fra oliefyr eller elvarme til naturgas er en miljøvenlig og optimal måde at opvarme din bolig på, og der er store økonomiske besparelser at gøre på varmeregningen med et naturgasfyr.

En anden klar fordel er, at du slipper for at skulle fylde dit fyr eller tanke op, da du aldrig løber tør for naturgas. Forsyningen sker helt automatisk gennem tilkobling til det danske naturgasnet.

En tredje fordel er at et naturgasfyr fylder betydeligt mindre end et almindeligt fyr og kan bedre gemmes væk.

Du kan også kombinere naturgas med andre energiformer som for eksempel en varmepumpe. Der findes flere andre vedvarende energiformer og dem er vi selvfølgelig også eksperter i.

Læs mere om alternativ energi her

Hvad er naturgas?

Naturgas er blevet mere og mere udbredt som energikilde. Naturgassen kommer fra den danske undergrund og udledes fra gasfelter i Nordsøen.

Naturgas udleder mindre CO2 end andre typer fossile brændsler som for eksempel olie. Et naturgasfyr er derfor et mere miljøvenligt gasfyr end et oliefyr, og ved at skifte, kan du gøre en indsats for at reducere det samlede CO2 udslip, plus at der er penge at spare på varmeregningen ved udskiftning til gasfyr.

Hvad koster naturgas?

Der findes flere gasselskaber på markedet og der hersker et frit marked, hvor de forskellige naturgasleverandører veksler i pris og service. Så det er op til dig at finde det gasselskab, hvor pris og service passer dig.

Naturgas give op til en halvering af varmeregningen end ved et oliefyr eller elvarme.

Kan alle få naturgas?

Stort set kan alle boliger få naturgas, det kræver blot, at der er ført gasledninger ud i det område hvor du bor.

Hvis du bor et sted uden mulighed for naturgas, så er der flere andre grønne og økonomiske varmeløsninger som for eksempel en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

Albertslund
Allerød
Ballerup
Ballerup
Borup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg 
Frederikssund
Furesø

Gadstrup
Ganløse
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Halsnæs
Havdrup
Helsingør
Herlev

Hillerød
Hvidovre
Hørsholm
Ishøj
Jyllinge
Lejre
Lillerød
Lyngby-Taarbæk
Maløv
Roskilde
Rudersdal

Rødovre
Slangerup
Smørum
Solrød
Stenløse
Tårnby
Tåstrup
Vallensbæk
Viby
Ølstykke