Vaillant varmepumpe foran et hvidt hus i solskin

Husk at få din varmepumpe efterset

Hvis dit varmesystem skal yde det optimale og holde i mange år, er det vigtigt, at du sørger, at det bliver vedligeholdt og serviceret én gang årligt.

Få udført eftersyn eller tegn en serviceaftale med Sternberg VVS & Gasteknik, så sørger vi for at passe på din varmepumpe. Vi holder dit varmeanlæg i topform og sikrer en optimal drift og dermed en lavere varmeregning + du kan undgå uforudsete udgifter til dyre reparationer.

Hos Sternberg VVS og Gasteknik A/S har vi den nødvendige viden og ekspertise til at udføre service og eftersyn af varmepumper korrekt.

Serviceeftersyn – det betaler sig

Et nyt varmepumpesystem er en dyr investering, og derfor skal varmeanlægget også være både økonomisk stabilt og give effektiv og komfortabel opvarmning i mange år fremover.

Ligesom andre tekniske produkter skal serviceres, skal din varmepumpe også efterses og renses for at have en lang og effektiv levetid. Det er derfor en god idé at tegne en serviceaftale. Når du sørger for at at overholde det årlige lovpligtige service og eftersyn på din varmepumpe, er du med til at sikre, at anlægget fungerer optimalt, og du holder samtidig udgifterne til vedligeholdelse og eventuel reparation nede på et minimum.

Sternberg VVS & Gasteknik A/S er desuden VE godkendt og medlem af VPO ordningen. Dermed er du garanteret et professionelt og korrekt eftersyn på din varmepumpe.

Hvad kan du selv gøre?

Når først dit varmepumpeanlæg er installeret, kræver det ikke meget vedligeholdelse fra din side. For at undgå eventuelle driftsstop bedes du:

  • Forsigtigt rense og støvsuge filtre i indedelen
  • Ved luft til vandvarmepumper skal du holde udedelen fri for visne blade, højt græs el. lign.
  • Fjerne evt. fygesne omkring udedelen, hvis du har luft til vand varmepumpe
  • Tjekke elmåler og elpatronens timetæller, og holde øje med, at elforbruget stiger

Til gengæld er det vigtigt, får udført det lovpligtige og årlige eftersyn, af en autoriseret montør, med den nødvendige uddannelse.

Serviceaftaler til luft til vand og jordvarmepumper

Varmepumpeeftersyn
med fri tilkaldeservice

1 x hovedeftersyn med fri tilkaldeservice
1-årig serviceaftale

Pris 2.440,- kr. inkl. moms

Varmepumpeeftersyn
uden fri tilkaldeservice

1 x hovedeftersyn uden fri tilkaldeservice
1-årig serviceaftale

Pris 2.050,- kr. inkl. moms

Bestil serviceaftale

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg serviceaftale*
Unavngivet*
Unavngivet*
* Påkrævet felt

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022