Vi bakker op om et levende, sundt og aktivt lokalmiljø

Sternberg VVS & Gasteknik støtter op om en række lokale foreninger og aktiviteter, der har til formål at skabe liv og sammenhold hos børn og voksne i alle aldre.

Når du vælger Sternberg VVS & Gasteknik, er du også med til at støtte dit lokalområde. Og på den måde er du med til at sikre, at der er aktiviteter og et sundt og rigt foreningsliv i nærheden af dig.

Vil du læse lidt om de klubber og foreninger, som vi støtter og har tilknytning til, kan du blot fortsætte med at læse og scrolle ned. Her kan du også finde links til klubbernes egne hjemmesider.

Erhvervspartner og sponsor for HØJ Elitehåndbold

Sternberg VVS & Gasteknik A/S støtter HØJ Elite med et partnerskab og giver derved et tilskud til klubbens udvikling.
Håndbold er en sportsgren, der er præget af høj intensitet og ikke mindst en stærk holdindsats med fair play og respekt for både med- og modspillere.
Et erhvervssponsorat med HØJ giver sparring og udbytte for os erhvervspartnere indbyrdes. Vi ønsker alle at skabe udvikling og fremgang hos hinanden, som kan komme jer kunder til gode – fordi vi brænder for vores lokalsamfund og vores forretninger.

Sponsor for den lokale håndboldklub HØJ

Håndboldklubben HØJ skaber de perfekte rammer for motion og fællesskab for børn, unge og voksne – det er vi hos Sternberg VVS & Gasteknik glade for at kunne bidrage til.

Klubben har fokus på, at deres medlemmer – uanset alder og niveau – trives og har det godt indbyrdes med hinanden. Samarbejde, respekt og accept er nemlig afgørende for trivsel – uanset om det er på håndboldbanen eller uden for banen.

Ungt talent med drømme, ambitioner og gå-på-mod

Anton Morsing’s visioner gør et kæmpe indtryk. Anton har en drøm om at ræse med blandt “toppen af poppen” og deltage i de store europæiske championship-løb indenfor motorsporten. Med selvdiciplin samt fysisk og mental træning bliver Anton hver dag bedre og klogere.

Vi har en aftale med Anton om, at han skal udøve samme flid og ærekærhed i sin træning og kørsel, som vi ligger i det arbejde, vi udfører for vores kunder. Anton synes, at han har en del at leve op til – men med hans evne og vilje til at arbejde energisk og vedholdende, skal han nok nå langt. Vi ønsker ham held lykke på hans rejse.

I Ølstykke Pétanque Klub prioriteres det sociale lige så højt som de sportslige resultater.

Ølstykke Petanque Klub er en forening, hvor det sociale prioriteres lige så højt som de sportslige resultater. Målsætningen er klar: Alle skal føle sig tilpas. Klubbens medlemmer hygger, og de deltager også i og arrangerer mange events, stævner og konkurrencer både internt og eksternt.

Petanque er for alle – Det vil vi gerne støtte op om. Det gavner os alle, når vi hjælper og støtter op om hinanden.

Vi samler på tilfredse kunder
Finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS'er.

thm29112022