VVS-Service

 

VVS-Service

Professionel VVS-service af dine eksisterende VVS-installationer

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik foretager vi service på VVS-installationer og på vand- og nedløbsrør.

Mange tænker ikke over det, men dine VVS-installationer har som alt andet i din bolig også brug for fornyelse og for at blive tjekket igennem med jævne mellemrum.

Oplever du ofte problemer med vandet eller varmen i din bolig, så kan det måske være fordi, at dine VVS-installationer trænger til et servicetjek og serviceeftersyn. Det kan ofte være svært at vide hvordan tilstanden er på dine VVS-installationer, og det kan derfor være en god idé at alliere sig med en VVS-mand.

Ved løbende vedligeholdelse og fast VVS-service, sikrer du dig, at dine VVS-installationer lever længe og fungerer som de skal. Du forebygger ligeså også skader, der kan gå ud over din bolig og koste dyrt i sidste ende. Det er aldrig sjovt at stå uden vand eller varme i hjemmet.

Du kan ligeså selv være med til at vedligeholde og passe på dine varme-, vand- og sanitetsinstallationer ved jævnlig rengøring og tænke over hvad du putter i afløbet, da det nemt kan stoppe til.

Hos Sternberg kan du forvente topkvalitet og høj service i vores VVS-service og VVS-arbejde. Vi er nogle af de dygtigste, autoriserede VVS-installatører med flere års erfaring, hvilket er årsagen til, at vi i dag har mere end 10.000 faste servicekunder. ​

Få et tilbud på VVS-service

Hos Sternberg VVS & Gasteknik foretager vi bl.a. VVS-service på følgende VVS-installationer:

  • Rørarbejde
  • Sanitet og badeværelser
  • Gasinstallationer
  • Varmepumpesystemer
  • Jordvarme
  • Solceller

Hos Sternberg har vi specialiseret os inden for alternativ energi og energioptimeringer. Vi vejleder og udfører derfor også service på varmepumperjordvarme og solceller.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for VVS-service og vedligeholdelse af dine VVS-installationer, eller mangler du en ekspert at tage med på råd om vand, varme eller sanitet, så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Hvornår har du sidst fået tjekket dine VVS-installationer?

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik kommer vi gerne ud og efterser dine VVS-installationer. Vi tjekker her om alt ser ud som det skal og om der eventuelt er tilløb til problemer. Vi er erfarne og veluddannede VVS-installatører og kender derfor til hvilke problemer der er typiske for VVS-installationer i hjemmet.

Når der opstår problemer med vand-, varme-, eller sanitetsinstallationer, er det ofte fordi, at rørene er rustede eller fordi VVS-installationerne ikke er monteret korrekt. Hvis du bruger en autoriseret VVS-installatør kan du undgå disse problemer.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik ved vi hvad der skal til for at optimere din VVS-installationer. Vi vejleder og rådgiver dig i den bedste løsning med vores altid nyeste viden og kompetencer inden for området. Vi kan bl.a. vejlede dig i hvordan du kan opnå større vandbesparelser samt sparer penge på varmeregningen.

OBS! Hos Sternberg udfører vi IKKE det lovpligtig VVS-eftersyn, der er obligatorisk ved salg af bolig. Vi kommer dog gerne ud og udfører det VVS-arbejde der eventuelt skal udføres.

Med en fast VVS-serviceaftale, slipper du desuden for selv at huske på, hvornår dine VVS-installationer har brug for et eftersyn. Det sørger vi for at holde styr på for dig.

Hvilket VVS-arbejde må du selv lave i hjemmet?

Inden for bl.a. el- og VVS-arbejde er der specifikke krav om hvilket arbejde du selv må lave i hjemmet og hvilket arbejde, der skal udføres af en faglært håndværker med autorisation.

Dette er for at sikre, at arbejdet udføres ordentligt og du undgår skader i din bolig, men også for din egen sikkerheds skyld, da noget arbejde kan være farligt at udføre hvis ikke man er fagmand og uddannet på området. Det der kommer ud af rørene i dine installationer, er vand som du muligvis skal drikke, og derfor er det vigtigt af sundhedsmæssige årsager, at VVS-installationerne er i orden.

Når det kommer til VVS-arbejde, må man overordnet set udskifte og montere tingene selv, hvis det ikke kræver nye VVS-installationer. Du må ikke selv lave nye VVS-installationer og du må heller ikke selv anlægge rør eller lave afløbsarbejde eller tilslutte gulvafløb. 

Du må heller ikke lave nogen former for arbejde på gasinstallationer. Her skal du bruge en autoriseret gasmester.

Der er dog en del VVS-arbejde som du gerne selv må lave, hvis du evner dette. Ting som at tilslutte en vandhane eller montere nyt brusearmatur, tilslutte vaskemaskine eller montere ny køkkenvask, er ting som du gerne selv må udføre i hjemmet. Husk at teste om tingene fungerer som de skal før du tager dem i brug, så du undgår skader.

Det kræver dog at du har mulighed for at lukke helt af for vandet. Hvis du ikke har mulighed for dette, så skal du have en VVS-installatør ind over. Hvis ikke du får slukket helt for vandet, kan du nemlig risikere vandskader i din bolig, og forsikringen dækker ikke, hvis du selv har rodet med VVS-installationer, hvor der skulle have været en autoriseret VVS-mand ind over.

Er du i tvivl om hvilket VVS-arbejde som du selv må udføre i hjemmet, så læs mere på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

Albertslund
Allerød
Ballerup
Ballerup
Borup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg 
Frederikssund
Furesø

Gadstrup
Ganløse
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Halsnæs
Havdrup
Helsingør
Herlev

Hillerød
Hvidovre
Hørsholm
Ishøj
Jyllinge
Lejre
Lillerød
Lyngby-Taarbæk
Maløv
Roskilde
Rudersdal

Rødovre
Slangerup
Smørum
Solrød
Stenløse
Tårnby
Tåstrup
Vallensbæk
Viby
Ølstykke