VVS-Installatør

VVS-installatør i Storkøbenhavn, Nordsjælland og øvrige Sjælland

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik finder du dygtige, erfarne, autoriserede VVS-installatører, VVS-montører og VVS-teknikere. Vi udfører VVS-arbejde i de fleste boligtyper inden for både privat, industri og erhverv.

Vi er klar til at rådgive samt udføre enhver VVS-opgave inden for vand, varme og sanitet, hvad enten der er tale om nyetablering, vedligehold eller renovering.

Så uanset om din vandhane drypper, toilettet løber, eller du skal have gennemrenoveret dit badeværelse, så er vores professionelle VVS-installatører klar til at løse opgaven.

Vi udfører VVS-arbejde, VVS-installationer og VVS-service på det meste af Sjælland, herunder Storkøbenhavn, Roskilde, Hillerød m.v.

Kontakt Sternberg VVS-firma og få et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde

Vores VVS-løsninger dækker bl.a. følgende VVS-opgaver:​​

 • VVS-installation og montering af VVS-systemer
 • Reparation, vedligeholdelse og servicearbejde af nuværende VVS-installationer
 • Sanitet og badeværelser
 • VVS-opgaver inden for energi og varme, herunder gas, varmepumpesystemer, jordvarme og solceller

Ønsker du rådgivning om VVS-arbejde fra en autoriseret VVS-installatør eller få et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde?

Så kan du ringe på telefon 47 17 92 28 eller skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

Brug en autoriseret VVS-installatør

Hvis der opstår problemer med dine vand-, varme-, eller sanitetsinstallationer, er det ofte fordi, at disse ikke er monteret korrekt og ordentligt. Når du bruger en erfaren og autoriseret VVS-installatør til dit VVS-arbejde, kan du undgå disse problemer.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik ligger vi vægt på altid at yde en professionel service og høj kvalitet i det VVS-arbejde som vi udfører. Vi er derfor også medlem af installatørernes organisation TEKNIQ, der sikrer dig som privatkunde, at du er omfattet af en ordentlig garantiordning, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt.

 

Husk dit VVS-eftersyn

Oplever du ofte problemer med vand eller varme i din bolig, så kan det også være at dine VVS-installationer trænger til et serviceeftersyn. Hos Sternberg er vi erfarne og veluddannede VVS-installatører og vi kender derfor til hvilke problemer der er typiske for VVS-installationer i hjemmet og hvordan man løser dem.

Hos Sternberg kommer vi gerne ud og efterser dine VVS-installationer. Vi kan desuden tilbyde løbende service og eftersyn på dine VVS-installationer via en fast serviceaftale. Læs mere om vores VVS-serviceaftale her

Står du overfor en badeværelsesrenovering?

Skal du have nyt badeværelse eller totalrenoveret enten hele eller dele af dit nuværende badeværelse, så kan vi hos Sternberg VVS- & Gasteknik stå for hele entreprisen omkring renoveringen, så du ikke behøver at røre en finger eller bekymre dig om renoveringsprocessen.

Hos Sternberg anbefaler vi, at du får dit renoveringsprojekt udført som hovedentreprise. Det vil sige, at du giver ansvaret for renoveringen og byggeriet til én håndværksmester. Ved renovering af badeværelse kan det give god mening at vælge et VVS-firma og en autoriseret VVS-mand.

At Sternberg står for hele entreprisen omkring dit renoveringsprojekt, betyder også, at du har sikkerhed i at få dit nye badeværelse klar til den aftalte tid og til den aftalte pris. Vi gør en stor dyd i at holde dig informeret under hele vores arbejde, så du altid ved hvor vi er i byggeprojektet.

Badeværelset er målt pr. kvm det dyreste rum i boligen og renovering eller modernisering af badeværelset kan derfor også være en dyrere investering. Det er derfor en god idé at tage en professionel fagmand med på råds allerede inden projektet går i gang, så du får tingene gjort rigtigt fra start af og får allermest ud af investeringen i dit nye badeværelse.

Grunden til at badeværelset er et af de dyreste rum i boligen er, at badeværelset skal kunne klare de daglige påvirkninger fra varme, vand og fugt. Det er derfor også vigtigt at arbejdet udføres korrekt og ordentligt, så du undgår skader i dit nye badeværelse.

Til at starte med, er det en god idé at planlægge hvordan badeværelset skal se ud og hvilke funktioner det skal have. Hos Sternberg VVS- & Gasteknik kender vi markedet og produkterne inden for badeværelser, og vi kan give dig vejledning i valg omkring dit nye badeværelse, så du bl.a. får valgt det helt rigtige blandingsbatteri, den bedste bruser og de fliser som passer til netop dit nye badeværelse.

Få et tilbud på nyt badeværelse eller andet byggeprojekt

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og et tilbud på dit næste byggeprojekt. Ring på telefon 47 17 92 28 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Vi sætter os grundigt ind i opgaven og dine behov, og vi finder altid den bedste løsning i tæt samarbejde med dig som kunde, så vi kan give et tilbud på opgaven som vi kan stå 100 % inde for.

Du kan altid regne med konkurrencedygtige priser og at vi overholder aftalte betingelser og leveringsaftaler. Vi følger ligeså altid op på arbejdet hvis der er behov for dette.

Vidste du at Sternberg også har sin helt egen El-afdeling?

Vores el-afdeling består af dygtige og autoriserede elektrikere, der kan løse enhver opgave inden for el- og lys-installationer. Vi har valgt at tilegne vores firma en el-afdeling for at kunne tilbyde vores kunder komplette tekniske løsninger i deres bolig.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik kan vi derfor også rådgive dig omkring valg af lys-installationer i hjemmet og i dit nye badeværelse samt udføre de nødvendige el-installationer.

Det er vigtigt at huske på, at der er særlige regler for el-arbejde i badeværelser. Alt efter hvor udtagene eller stikkontakterne er placeret, gælder der særlige tæthedskrav. Når der skal udføres el-installationer i vådrumsområder bør du derfor tage kontakt til en autoriseret elektriker og elinstallatør.

Få et tilbud på VVS og El-arbejde

Læs mere om vores el-afdeling og el-arbejde her og kontakt os gerne for mere info eller et uforpligtende tilbud på el-arbejde.

Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke