Varmepumpeservice

Varmepumpeeftersyn og service

Har du en luft-til-vand varmepumpe, så kan du hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S tegne en 1-årig serviceaftale på dit varmesystem, og sikre dig, at din varmepumpe virker optimalt.

 

Det en god idé at få efterset varmepumpen.

Et nyt varmeanlæg kan være en dyr investering og derfor skal varmeanlægget gerne være både økonomisk stabilt og give effektiv opvarmning. Hvis du sørger for at få serviceret din varmepumpe løbende, kan du være med til at sikre, at den fungerer optimalt, og du holder samtidig udgifterne til vedligehold og eventuel reparation nede på et minimum.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S har vi mere end 40 års erfaring med el og energi og vi kan derfor både rådgive, montere, servicere  og reparere din varmepumpe. Med en serviceaftale hos os er du garanteret et professionel og korrekt eftersyn på din varmepumpe og vi kan derfor være med til at forlænge levetiden på din varmepumpe.

Vi udfører varmepumpeservice på det meste af Sjælland – Du kan se hele området markeret på dette kort.

 

Få et uforpligtende tilbud på varmepumpeservice ved at ringe på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

Spar penge og tegn et årligt abonnement på varmepumpeservice

– Så sikrer du længere levetid og optimal effekt på din luft-til-vand varmepumpe.

Læs Betingelser for serviceaftaler på luft-til-vand varmepumper her

Fordele ved en varmepumpe-serviceaftale

Når du har en serviceaftale på din varmepumpe, betyder det, at du automatisk får efterset og vedligeholdt din varmepumpe. På den måde sikrer du, at dit varmeapparat fungerer, som det skal og at det virker optimalt. Du kan således også være med til at forlænge levetiden på din varmepumpe. Derudover er du også med til at holde varmeregningen nede, når dit varmesystem yder optimalt.

Vi tilbyder en abonnementsordning, så du fast får serviceret din luft-til-vand varmepumpe årligt helt uden at skulle bekymre dig om, at huske at få det gjort. Med en sådan ordning holder vi styr på, hvornår det er tid til et eftersyn, og vi sørger for at kontakte dig og aftale en tid, når din varmepumpe skal efterses. Det er både hurtigt og nemt.

Læs vilkår og abonnementsbetingelser for vores varmepumpeserviceaftale her.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpeserviceaftale

Ønsker du yderligere oplysninger om vores varmepumpeservice, eller har du nogle spørgsmål, så står vi klar ved telefonen til at hjælpe. Vi kan træffes på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

Skal du have ny luft-til-vand varmepumpe og ønsker mere information, så kan du læse mere på siden om varmepumper.

Kontakt os for mere information om varmepumpeservice