Vaillant Varmepumpe

Vaillant Varmepumpe

Vaillant Varmepumpe – Få installeret en miljøvenlig løsning

Hvis du vælger den rigtige varmepumpe, er det en overskuelig investering, og du kan se frem til en meget lavere varmeregning.

Hos Sternberg VVS & Gasteknik er vi eksperter i installation og montering af varmepumper. En af vores topanbefalinger på dette område er Vaillant luft til vand varmepumper, da de lever op til de strenge EU-krav samt lever op til vores egen høje standard, når vi skal rådgive vores kunder.

Med en Vaillant varmepumpe udnytter du den energi solens stråler overfører til jorden og luften. På den måde bruger du en vedvarende energiressource til opvarmning, og du får en utrolig miljøvenlig og effektiv varmeløsning, og du er garanteret en lav varmeregning, idet solens stråler leverer op til 75% af energien til varmepumpen.

Dermed kan du se frem til at blive 100% uafhængig af fossile brændstoffer og se frem til at gøre noget godt både for miljøet og din egen pengepung.

 

Fordelene ved en Vaillant luft til vand varmepumpe inkluderer:

 • Lavt strømforbrug
 • Lave serviceudgifter
 • Kan tilpasses ethvert behov
 • Lavt lydniveau
 • Effektiv og miljøvenlig
 • Lang levetid
 • Mulighed for styring via gratis App

Eksempler på Vaillant luft til vand varmepumper:

Hos Sternberg anbefaler vi først og fremmest aroTHERM kølemiddel split varmepumpen og aroTHERM luft til vand varmepumpen fra Vaillant.

Vi tager dog selvfølgelig altid først en uforpligtende snak om dine behov og finder sammen den helt rigtige løsning til netop dine behov.

aroTHERM kølemiddel split varmepumpen

 

aroTHERM køle splitaroTHERM kølemiddel split varmepumpen er effektiv, fleksibel og har et utroligt lavt lydniveau. Varmepumpen er testet og designet til det skandinaviske klima og har en effektiv drift helt ned til -20° C. Det er også muligt at integrere tilbehør, som gør det muligt at køle boligen på de varme dage. aroTHERM kølemiddel split varmepumpen producerer i gennemsnit over hele fyringssæsonen 4,77 kWh varme, for hver gang den bruger 1 kWh el, og du mindsker dermed energiforbruget og CO2 udslippet betragteligt. Læs mere om aroTHERM split varmepumpe her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

aroTHERM luft til vand varmepumpe

Vaillant aroTHERMVaillants aroTHERM luft til vand varmepumpe er frekvensstyret og tilpasser sig enkelt og let opvarmningen i din bolig, så der altid opnås maksimal udnyttelse af luftens energi. Den er enkel at installere og byder på højeste varmekomfort i et tidløst design. Der findes et bredt udvalg af tilbehør til aroTHERM luft til vand varmepumpen, og du har mulighed for at få skræddersyet nøjagtig den varmeløsning du ønsker. Den kan for eksempel anvendes som hybridløsning i kombination med en anden varmekilde, eller du kan kombinere den med uniTOWER enheden. Læs mere om aroTHERM luft-til-vand varmepumpe her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

uniTOWER enheden

Vaillant uniTOWER aroTHERMDe andre varmepumper kan blandt andet monteres sammen med uniTOWER enheden, som er den intelligente og gennemtænkte partner til disse. uniTOWER er en enestående og flot enhed med indbygget varmtvandsbeholder på 190 liter og integrerede hydrauliske komponenter, 6 kW elpatron til back-up for varme og varmt vand, trykekspansionsbeholder på 15 liter og cirkulationspumpe. Læs mere om uniTOWER enheden her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Billedkilde: Vaillant

Få vejledning omkring Vaillant varmepumper

Hos Sternberg VVS & Gasteknik har vi arbejdet med Vaillant og varmepumper i mange år, og vi har oparbejdet stor viden og eksperterfaring.

Hvis du har svært ved at gennemskue hvad der er den bedste varmeløsning for dig, tilbyder vi dig at få faglig rådgivning hos os, uanset om det er en Vaillant varmepumpe eller et andet mærke du ønsker.

Vi forhandler, installerer og servicerer varmepumper på det meste af Sjælland.

Få et gratis og uforpligtende besøg af vores kunderådgiver

Hvis du har brug for vejledning om valg af varmepumpe, kan du få et gratis og uforpligtende besøg af en af vores kunderådgivere. Her kan I tage en snak om dine fordele ved at vælge en varmepumpe fra Vaillant, eller vi kan hjælpe dig med at finde en anden løsning, hvis det viser sig at være bedst for dig. Ring på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen for at høre mere.

Vi kan også hjælpe dig med finansiering af dit Vaillant varmepumpe – læs mere om finansieringsmuligheder her

Billederne på denne side er udlånt af Vaillant

Undgå problemer og fejl med din varmepumpe

Hvis du sørger for at få serviceret din varmepumpe løbende, kan du være med til at sikre, at den fungerer optimalt, og du holder samtidig udgifterne til vedligehold og eventuel reparation nede på et minimum.

Hos Sternberg VVS & Gasteknik tilbyder vi løbende vedligeholdelse eller reparation af din Vaillant varmepumpe.

Dette hjælper dig med at undgå problemer eller fejl og forlænger din varmepumpes levetid.

Har du en anden varmepumpe, udfører vi også gerne service på denne, da vi også har stor erfaring med en række andre mærker og modeller.

Vil du høre mere om køb, installation eller service af Vaillant varmepumpe, eller ønsker du et gratis tilbud af vores kunderådgiver, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked.

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke