Vaillant Jordvarme

Få jordvarme fra Vaillant – godt for miljøet og din pengepung

Hos Sternberg VVS & Gasteknik har vi mange års erfaring med installering af jordvarme, og vi anbefaler og benytter kun de bedste af branchens produkter. Derfor er en af vores topanbefalinger Vaillant jordvarme.

Vaillant har i mere end 140 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi og er kendt for at udvikle effektive og energibesparende produkter.

Anlæggene kan tilpasses ethvert behov for opvarmning og varmtvandsproduktion, uanset om du leder efter en løsning til en- eller flerfamiliehuse eller løsninger til industrien og erhvervslivet.

Fordelene ved Vaillant jordvarme inkluderer:

  • Effektiv og miljøvenlig bolig- og brugsvandsopvarmning
  • Kan installeres stort set hvor du ønsker
  • Lavt elforbrug
  • Minimalt lydniveau fra 37,4 db(A)
  • Enkel vedligeholdelse og en besparelse på op til 60 % i forhold til oliefyr
  • System energimærke op til A+++
  • Mulighed for styring via gratis App

Eksempler på Vaillant jordvarmesystemer:

Vaillant flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive er en del af Vaillants Green iQ produkter. Det er disse enheder vi hos Sternberg først og fremmest anbefaler og kan hjælpe dig med at få installeret.

flexoTHERM / flexoCOMPACT er meget lydsvage i drift. Der er tænkt på den mindste detalje med et lydisoleret rammemodul og en lyddæmpende grundplade.

Kompressoren i flexoTHERM / flexoCOMPACT har 10 års garanti og sørger for varmeanlægget har en meget høj virkningsgrad og minimale driftsomkostninger – også ved lave temperaturer. Montering og installation af disse Vaillant enheder kan ske, stort set hvor du ønsker det.

flexoTHERM exclusive er solo varmepumpen, som kan tilpasses ethvert behov. For optimal varmtvandsproduktion kombineres varmepumpen med en af Vaillants effektive varmtvandsbeholdere.

Med flexoCOMPACT exclusive enheden får du en komplet varmeløsning til opvarmning af boligen og det varme brugsvand. Enheden har indbygget varmtvandsbeholder.

Du kan se mere om disse to enheder i den lille video nedenfor:

Billedkilde: Vaillant

Få vejledning omkring Valliant jordvarme

Hos Sternberg VVS & Gasteknik har vi arbejdet med Vaillant og jordvarme i mange år, og vi har oparbejdet stor viden og eksperterfaring.

Hvis du har svært ved at gennemskue hvad der er den bedste jordvarmeløsning for dig, tilbyder vi dig at få faglig rådgivning hos os, uanset om det er et Vaillant jordvarme eller et andet mærke du ønsker.

Vi forhandler, installerer og servicerer jordvarme på det meste af Sjælland.

Få et gratis og uforpligtende besøg af vores kunderådgiver.

Hvis du har brug for vejledning om jordvarme, kan du få et gratis og uforpligtende besøg af en af vores kunderådgivere.

Her kan I tage en snak om dine fordele ved at vælge jordvarme fra Vaillant, eller vi kan hjælpe dig med at finde en anden løsning, hvis det viser sig at være bedst for dig. Ring på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen for at høre mere.

Vi kan også hjælpe dig med finansiering af dit Vaillant jordvarmeanlæg – læs mere om finansieringsmuligheder her

Billederne på denne side er udlånt af Vaillant

Undgå problemer og fejl med dit jordvarmeanlæg

Hos Sternberg VVS & Gasteknik tilbyder vi løbende vedligeholdelse eller reparation af dit Vaillant jordvarmeanlæg.

Med den rigtige løbende service sikrer du at dit anlæg altid er vedligeholdt og yder maksimalt. Dette hjælper dig med at undgå problemer eller fejl og forlænger dit jordvarmeanlægs levetid.

Har du et andet jordvarmeanlæg, udfører vi også gerne service på dette, da vi også har stor erfaring med en række andre mærker og modeller.

Vil du høre mere om køb, installation eller service af Vaillant jordvarme, eller ønsker du et gratis tilbud af vores kunderådgiver, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked.