Vaillant Gasfyr

Nyt Vaillant gasfyr – en miljøvenlig og brugervenlig løsning

Står du foran udskiftning af din varmeløsning, så er en af vores topanbefalinger et Vaillant gasfyr.

Vaillant er et af Danmarks mest solgte gasfyr. Det er et af de bedste gasfyr til prisen, og Vaillant tilbyder nogle af markedets bedste, mest brugervenlige og fremtidssikrede modeller.

Gasfyret er meget energivenligt og forebygger tab af energi ved ikke at stoppe og starte unødvendigt – dette hjælper med at forlænge fyrets levetid, og sparer dig dermed penge i det lange løb.

Fyret har desuden en integreret regulering, der automatisk tilpasser sig din boligs aktuelle varmebehov, hvilket giver en både miljøvenlig og billig opvarmning af dit hjem.

 

Andre fordele du får ved at vælge et Vaillant gasfyr inkluderer bl.a.:

 • Du sparer mange penge på varmeregningen og dit Vaillant gasfyr bliver tilpasset nøjagtigt efter dine behov
 • Du får en miljøvenlig og driftsikker varmeløsning med brugervenlig betjening og med mulighed for styring via din mobil
 • Det bedste gasfyr til den bedste pris og med energimærke op til A+

Eksempler på Vaillant modeller:

Der findes flere forskellige Vaillant gasfyr. Hos Sternberg VVS & Gasteknik installerer og sælge vi bl.a. følgende modeller:

ecoCOMPACT: 2 i 1 varmeløsning

 

vaillant-ecoCOMPACTecoCOMPACT er et komplet intelligent varmeanlæg. Det er en kompakt varmeløsning der både er pladsbesparende og sparer på energien. Det er både en effektiv gaskedel samt varmtvandsbeholder i ét. Det er et lydsvagt anlæg, og det har en lang levetid samt lave serviceomkostninger. ecoCOMPACT er tysk kvalitet i prisvindende og attraktivt design. Læs mere om Vaillant ecoCOMPACT gasfyr her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

 

auroCOMPACT_3 i 1 varmeløsning

 

Vaillant-auroCOMPACTauroCOMPACT gør en kombination af solvarme og gasfyring muligt, hvilket gør det til en meget effektiv og miljøvenlig opvarmningsløsning. Anlægget er dog stadigt meget kompakt og optager meget lidt i dit hjem. Det har et flot og tidløst design, fleksible opstillingsmuligheder, og kan nemt spare dig 60% af udgifterne til det varme vand ved at bruge solens stråler. Læs mere om Vaillant auroCOMPACT gasfyr her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Vaillant ecoTEC plus

 

vaillant ecoTEC plusVaillant ecoTEC plus er en supereffektiv Vaillant væghængt gaskedel med maksimal varme- og varmtvandskomfort. Den har et flot design der giver en stilfuld installation og passer ind overalt med små indbygningsmål. Desuden har Vaillant ecoTEC plus et lavt støjniveau, et lavt strømforbrug, og har en varmeveksler i rustfrit stål, hvilket giver en længere levetid. Læs mere om Vaillant ecoTEC plus gasfyr her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Vaillant ecoTEC pro

 

vaillant ecoTEC proecoTEC pro er en gennemtestet væghængt gaskedel i den høje tyske kvalitet som kendetegner Vaillant. Det er en lille let gaskedel med kompakte mål der passer ind overalt. Varmevekslerne er i rustfrit stål, hvilket giver længere levetid, den har et lavt støjniveau, og et brugervenligt display med symboler. Læs mere om Vaillant ecoTEC pro gasfyr her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Vaillant ecoTEC exclusive

 

vaillant ecoTEC exclusive gasfyrecoTEC exclusive er Vaillants topmodel. Den har banebrydende intelligent varmeteknologi med onlinebaseret styring via App – det giver en optimal og energibesparende varmeløsning til din bolig. Med denne løsning kan du spare op til 10% i forhold til andre kondenserede gasfyr. Produktionen af ecoTEC exclusive er bæredygtig, da hele 85% af materialerne kan genanvendes. Læs mere om Vaillant ecoTEC exclusive gasfyr her

Har du spørgsmål, så ring på telefon 47 17 92 28, vi er klar til at hjælpe.

Eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Billedkilde: Vaillant

Få vejledning omkring dit næste Vaillant gasfyr

Hos Sternberg VVS & Gasteknik har vi arbejdet med gasinstallationer i mange år, og vi har oparbejdet stor viden og har bl.a. specialiseret os inden for Vaillant gasfyr.

Vi har valgt dette, fordi de imødekommer vores krav om høj kvalitet, teknologisk brugervenlighed og yderligere ligger de energimæssigt helt i top.

Hvis du har svært ved at gennemskue, hvad der er den bedste løsning for dig, tilbyder vi dig at få faglig rådgivning hos os, uanset om det er et Vaillant gasfyr eller et andet mærke du ønsker.

Vi forhandler, installerer og servicerer alle typer Vaillant gasfyr på det meste af Sjælland.

Få et gratis og uforpligtende besøg af vores kunderådgiver.

Her kan I tage en snak om dine fordele ved at vælge Vaillant gasfyr, eller vi kan hjælpe dig med at finde en anden løsning, hvis det viser sig at være bedst for dig. Ring på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen for at høre mere.

Vi kan også hjælpe dig med finansiering af dit Vaillant gasfyr – læs mere om finansieringsmuligheder her

Billederne på denne side er udlånt af Vaillant

Undgå problemer og fejl med dit Vaillant gasfyr

Hos Sternberg VVS & Gasteknik tilbyder vi løbende service eller reparation af dit Vaillant gasfyr. Med den rigtige løbende service sikrer du at dit gasfyr altid er vedligeholdt og yder maksimalt. Dette hjælper dig med at undgå problemer eller fejl og forlænger dit fyrs levetid.

Har du et andet gasfyr, udfører vi også gerne service på dette, da vi også har stor erfaring med en række andre gasfyr.

Vil du høre mere om køb, installation eller service af Vaillant gasfyr, eller ønsker du et gratis tilbud af vores kunderådgiver, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked.

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Måløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke