Salgs & leveringsbetingelser

Sternberg VVS & Gasteknik har sikret sine kunder så:

Vi giver som medlem af TEKNIQ vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.
Garantiordningen gælder kun for arbejde, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter Dansk VVS Garanti-mærket eller spørg installatøren.

Dækker udgifter op til 150.000 kr.

Garantiordningen dækker udgifter op til og med kr. 150.000,00 inkl. moms.

 

Hvem kan klage?

Private forbrugere kan klage over VVS-arbejder og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.

 

Hvad kan man klage over?

En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for VVS-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke VVS-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Standard salgs & leveringsbetingelser her

Almindelige garantistandarder

 

Jordvarme, luft til vand & luft til luft varmepumper:

Der ydes 2 års garanti, men tegnes der en lovpligtig serviceaftale forlænges garantien automatisk til 5 år

 

Solceller:

  1. Der ydes 5 års 100 % garanti på Inverter (forsikring kan tegnes for længere garanti) samt installation – dvs, bl.a. hvis dit tag bliver utæt mv.
  2. ​Der ydes 10 års Bosch fabriks garanti på solcellerne
  3. Der ydes 10 års 90 % Bosch fabriks ydelses garanti
  4. ​Der ydes 25 års 80 % Bosch fabriks ydelsesgaranti​

 

Se Robert Bosch’s garantibetingelser

Ud over ovenstående har Sternberg VVS & Gasteknik A/S fået prisen for stærk kreditværdighed hvilket kun 3% af danmarks virksomheder kan bryste sig af. Så ud over, at handle med et 40 år gammelt firma – får du også en af de økonomisk stærkeste firmaer i Danmark – dette er vigtigt i en tid med mange konkurser i VVS- og solcellebranchen, hvor kunderne taber store beløb og får dårlige og ikke tidsvarende installationer.

Bug for at vide mere om vores salgs-og leveringsbetingelser? Så skriv til os her