Jordvarmeservice

Jordvarmeeftersyn og service

Bruger du jordvarme til opvarmning derhjemme, så kan du hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S tegne enten en 1-årig eller 2-årig serviceaftale på dit varmesystem, og sikre dig, at dit jordvarmeanlæg altid virker, som det skal og producerer varme optimalt.

Det en god idé at få efterset varmeanlægget.

Et jordvarmeanlæg er en god investering både i forhold til miljøet og økonomien. Men vi ved også, at det er en stor investering at foretage. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at sikre, at du får mest muligt ud af dit varmesystem og at det holder længst muligt.

Det gør vi ved at tilbyde vores kunder en serviceaftale på jordvarmeanlæg, hvor vi efterser og renser de vigtige dele af varmeanlægget og sikrer at det fungerer, som det skal. På den måde kan du minimere risikoen for, at dit jordvarmeanlæg går i stykker og du kan være med til at forlænge levetiden på dit varmeanlæg.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S kan vi med mere end 40 års erfaring inden for el og energi både rådgive dig samt montere, servicere og reparere dit jordvarmeanlæg. Vi sørger samtidig for, at du får et professionelt og korrekt eftersyn på dit jordvarmeanlæg.

Vi tilbyder jordvarmeservice på Sjælland – Du kan se hele området vi arbejder med markeret dette kort.

Få et uforpligtende tilbud på jordvarmeservice ved at ringe på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

Tegn et årligt abonnement på jordvarmeservice

– Minimer risikoen for at dit jordvarmeanlæg går i stykker.

Læs Betingelser for Jordvarmeserviceaftaler her

Fordele ved en Jordvarme-serviceaftale

Når du har en serviceaftale på dit jordvarmeanlæg, betyder det, at du automatisk får efterset og vedligeholdt dit varmesystem. På den måde sikrer du, at dit varmeapparat fungerer, som det skal og at det virker optimalt.

Du kan således også være med til at forlænge levetiden på dit jordvarmeanlæg samtidig med, at du holder varmeregningen nede, når dit varmesystem yder optimalt.

Vi tilbyder en abonnementsordning, så du fast får serviceret dit jordvarmeanlæg årligt. Med en serviceaftale slipper du derfor for at skulle bekymre dig om, hvornår dit varmeanlæg skal efterses og serviceres. Det klarer vi for dig. Når det er ved at være tid til et eftersyn, sørger vores teknikere for at kontakte dig og aftale en tid, når det passer dig. Det er både hurtigt og nemt.

Læs vilkår og abonnementsbetingelser for vores jordvarmeserviceaftale.

Få et uforpligtende tilbud på en jordvarmeserviceaftale

Ønsker du yderligere oplysninger om vores jordvarmeservice, eller har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at give os et kald. Vi er altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Vi kan træffes alle hverdage på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

Har du spørgsmål til dit jordvarmeanlæg i hjemmet eller ønsker du mere information om installation af jordvarme, så kan du læse mere på siden om Jordvarme.

Kontakt os for mere information om jordvarmeservice


Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

Albertslund
Allerød
Ballerup
Ballerup
Borup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg 
Frederikssund
Furesø

Gadstrup
Ganløse
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Halsnæs
Havdrup
Helsingør
Herlev

Hillerød
Hvidovre
Hørsholm
Ishøj
Jyllinge
Lejre
Lillerød
Lyngby-Taarbæk
Maløv
Roskilde
Rudersdal

Rødovre
Slangerup
Smørum
Solrød
Stenløse
Tårnby
Tåstrup
Vallensbæk
Viby
Ølstykke