Jordvarmeservice

Jordvarmeeftersyn og service

Bruger du jordvarme til opvarmning derhjemme, så kan du hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S tegne enten en 1-årig eller 2-årig serviceaftale på dit varmesystem, og sikre dig, at dit jordvarmeanlæg altid virker, som det skal og producerer varme optimalt.

Det en god idé at få efterset varmeanlægget.

Et jordvarmeanlæg er en god investering både i forhold til miljøet og økonomien. Men vi ved også, at det er en stor investering at foretage. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at sikre, at du får mest muligt ud af dit varmesystem og at det holder længst muligt.

Det gør vi ved at tilbyde vores kunder en serviceaftale på jordvarmeanlæg, hvor vi efterser og renser de vigtige dele af varmeanlægget og sikrer at det fungerer, som det skal. På den måde kan du minimere risikoen for, at dit jordvarmeanlæg går i stykker og du kan være med til at forlænge levetiden på dit varmeanlæg.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S kan vi med mere end 40 års erfaring inden for el og energi både rådgive dig samt montere, servicere og reparere dit jordvarmeanlæg. Vi sørger samtidig for, at du får et professionelt og korrekt eftersyn på dit jordvarmeanlæg.

Vi tilbyder jordvarmeservice på Sjælland – Du kan se hele området vi arbejder med markeret dette kort.

Få et uforpligtende tilbud på jordvarmeservice ved at ringe på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

Tegn et årligt abonnement på jordvarmeservice

– Minimer risikoen for at dit jordvarmeanlæg går i stykker.

  Læs Betingelser for Jordvarmeserviceaftaler her

  Fordele ved en Jordvarme-serviceaftale

  Når du har en serviceaftale på dit jordvarmeanlæg, betyder det, at du automatisk får efterset og vedligeholdt dit varmesystem. På den måde sikrer du, at dit varmeapparat fungerer, som det skal og at det virker optimalt.

  Du kan således også være med til at forlænge levetiden på dit jordvarmeanlæg samtidig med, at du holder varmeregningen nede, når dit varmesystem yder optimalt.

  Vi tilbyder en abonnementsordning, så du fast får serviceret dit jordvarmeanlæg årligt. Med en serviceaftale slipper du derfor for at skulle bekymre dig om, hvornår dit varmeanlæg skal efterses og serviceres. Det klarer vi for dig. Når det er ved at være tid til et eftersyn, sørger vores teknikere for at kontakte dig og aftale en tid, når det passer dig. Det er både hurtigt og nemt.

  Læs vilkår og abonnementsbetingelser for vores jordvarmeserviceaftale.

  Få et uforpligtende tilbud på en jordvarmeserviceaftale

  Ønsker du yderligere oplysninger om vores jordvarmeservice, eller har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at give os et kald. Vi er altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Vi kan træffes alle hverdage på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

  Har du spørgsmål til dit jordvarmeanlæg i hjemmet eller ønsker du mere information om installation af jordvarme, så kan du læse mere på siden om Jordvarme.

  Kontakt os for mere information om jordvarmeservice


   Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

   Albertslund
   Allerød
   Ballerup
   Ballerup
   Borup
   Brøndby
   Dragør
   Egedal
   Fredensborg 
   Frederikssund
   Furesø

   Gadstrup
   Ganløse
   Gentofte
   Gladsaxe
   Glostrup
   Greve
   Gribskov
   Halsnæs
   Havdrup
   Helsingør
   Herlev

   Hillerød
   Hvidovre
   Hørsholm
   Ishøj
   Jyllinge
   Lejre
   Lillerød
   Lyngby-Taarbæk
   Maløv
   Roskilde
   Rudersdal

   Rødovre
   Slangerup
   Smørum
   Solrød
   Stenløse
   Tårnby
   Tåstrup
   Vallensbæk
   Viby
   Ølstykke