Jordvarme

Udnyt de mange fordele ved et jordvarmeanlæg

Der er mange fordele ved at vælge en løsning inden for jordvarme. Ikke alene er det særdeles miljøvenligt. Der kan også være mange penge at spare på varmeregningen. Derudover er levetiden for et jordvarmeanlæg ca. 25 år, og anlægget er typisk tjent hjem i løbet af 5 til 10 år.

Jordvarme kan anvendes i alle typer af bygninger. Derfor kan Sternberg VVS & Gasteknik A/S være behjælpelig med rådgivning,  installation og service af jordvarmeanlæg, uanset om det er til et parcelhus, en erhvervsbygning eller en institution. Om du har gulv -eller radiatorvarme har heller ingen betydning – blot det er dimensioneret rigtigt og er beliggende i Hovedstadsområdet.

Jordvarmen virker på følgende måde:

  • Et anlæg med jordvarme udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag.
  • Anlægget består af en varmepumpe og en slange, som graves ned i jorden
  • Selve varmepumpen er placeret i ejendommen, hvor den omdanner jordvarmen, så den kan bruges til opvarmning af boligen og opvarmning af brugsvand.

 

Er du interesseret i at høre mere om jordvarme, eller ønsker du et uforpligtende tilbud kan du ringe på telefon  47 17 92 28  eller skrive en besked i kontaktformularen i bunden.​

Specialister i jordvarme

Gennem tiden har vi monteret og installeret mange jordvarmeanlæg i Hovedstadsområdet, hvilket giver os en særlig ekspertise inden for området. I samråd med dig finder vi den løsning, der matcher dine behov bedst.

Vi anvender kun de bedste produkter fra nogle af branchens førende leverandører, herunder Vølund og Vaillant Jordvarme. Derfor kan du altid være sikker på et kvalitetsprodukt, hvis du lader os håndtere opgaven med jordvarme.

 

Er du interesseret i at få jordvarme eller vil du gerne høre mere om muligheden for jordvarme i din husstand eller din virksomhed, så kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer ud ser på dine muligheder for at få jordvarme og hvilket anlæg, der passer til dine behov.

Du kan se her hvilke områder, vi servicerer.

Du kan også bruge vores prisberegner og få et tilbud på jordvarmepumpe med det samme.

Vidste du at Sternberg VVS & Gasteknik A/S tilbyder serviceaftaler på jordvarmeanlæg?

Med en fast serviceaftale får du årligt efterset og serviceret dit jordvarmeanlæg. På den måde kan du sikre optimal drift af anlægget og det kan være med til at forlænge varmeanlægget’s levetid.

Læs mere om vores serviceaftale på jordvarmeanlæg på denne side: Jordvarmeservice.

Kontakt os for mere information om jordvarme