Jordvarme

Udnyt de mange fordele ved jordvarme

Der er mange fordele ved at vælge  jordvarme. Ikke alene er det særdeles miljøvenligt. Der kan også være mange penge at spare på varmeregningen. Derudover er levetiden for et jordvarmeanlæg ca. 25 år, og anlægget er typisk tjent hjem i løbet af 5 til 10 år.

Jordvarme kan anvendes i alle typer af bygninger. Derfor kan Sternberg VVS & Gasteknik A/S være behjælpelig med rådgivning,  installation og service af jordvarmeanlæg, uanset om det er til et parcelhus, en erhvervsbygning eller en institution. Om du har gulv -eller radiatorvarme har heller ingen betydning – blot det er dimensioneret rigtigt. 

Jordvarmen virker på følgende måde:

 • Et anlæg med jordvarme udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag.
 • Anlægget består af en varmepumpe og en slange, som graves ned i jorden
 • Selve varmepumpen er placeret i ejendommen, hvor den omdanner jordvarmen, så den kan bruges til opvarmning af boligen og opvarmning af brugsvand.

 

Er du interesseret i at høre mere om jordvarme, eller ønsker du et uforpligtende tilbud kan du ringe på telefon 47 17 92 28  eller skrive en besked i kontaktformularen i bunden.​

Specialister i jordvarme

Gennem tiden har vi monteret og installeret mange jordvarmeanlæg i Hovedstadsområdet, hvilket giver os en særlig ekspertise inden for området. I samråd med dig finder vi den løsning, der matcher dine behov bedst.

Vi anvender kun de bedste produkter fra nogle af branchens førende leverandører, herunder Vølund og Vaillant Jordvarme. Derfor kan du altid være sikker på et kvalitetsprodukt, hvis du lader os håndtere opgaven med jordvarme.

 

Er du interesseret i at høre mere om jordvarme, har du spørgsmål som; hvad er det bedste jordvarmeanlæg, hvad koster et jordvarmeanlæg, så kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive i kontaktformularen nederst på siden.

Du kan se her hvilke områder, vi servicerer.

Du kan også bruge vores prisberegner og få et tilbud på jordvarmepumpe med det samme.

Vidste du at Sternberg VVS & Gasteknik A/S tilbyder serviceaftaler på jordvarmeanlæg?

Med en fast serviceaftale får du årligt efterset og serviceret dit jordvarmeanlæg. På den måde kan du sikre optimal drift af anlægget og det kan være med til at forlænge varmeanlægget’s levetid.

Læs mere om vores serviceaftale på jordvarmeanlæg på denne side: Jordvarmeservice.

Kontakt os for mere information om jordvarme

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke