Gasinstallationer

Levering og installering af gasfyr

Ønsker du at overgå fra olie til gasopvarmning eller skal du have udskiftet dit gamle gasfyr? Så er vi som autoriseret gasmester de rette at kontakte.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S er vi specialiseret på gasinstallationsområdet og kan fortælle dig om fordelene ved dette skifte over til naturgas, samt guide dig igennem junglen af opvarmningsmuligheder og gasfyr.

Igennem mere end 40 år har vi installeret gasfyr for en lang række kunder, private som erhverv, og vi har derfor den nødvendige viden til at klare opgaven for dig uanset, om du ønsker at overgå til naturgas eller om du skal have udskiftet dit gamle gasfyr til et nyere og mere miljøvenligt.

Med os som autoriseret og erfaren installatør er du samtidig sikret, at udførelsen sker korrekt og at sikkerheden er i top.

Som din service- og energipartner sørger vi ikke blot for at anskaffe og installere nyt gasfyr, vi er også i stand til at rådgive, så du får den helt rette løsning, der er tilpasset dit hjem og dit varmebehov.

Vi tilbyder forskellige løsninger afhængigt af dit budget og behov. Vi tilbyder dog kun produkter af høj kvalitet og arbejder derfor med mærker som Vølund, Vaillant gasfyr, Metro Therm og Bosch.

Herunder kan du læse mere om at skifte fra olie til naturgas, samt få hjælp til at finde det helt rigtige gasfyr for dig.

Høj service ved installation af gasfyr

Foruden en god gasinstallation, sikrer vi med vores professionelle administration, at du hele vejen igennem en gasinstallation kan føle sig tryg, samt få den nødvendige vejledning, lige fra tilbudsfasen til arbejdets færdiggørelse.

Samlet pakke på gasinstallation

Som en del af fastpristilbud på alle gasinstallationer, medfølger der altid produktgaranti på alle materialer leveret af os i henhold til producentens garantibestemmelser.

Desuden medfølger der et hovedeftersyn af den nye kedel såfremt garantiperioden er over 2 år. Dette vil sige, at du de første år efter en installation, er sikret frie tilkald både inden for – og uden for normal arbejdstid, i henhold til vores normale abonnementsbetingelser. Denne gasservice sikrer dig en optimal tryghed.

Er du interesseret i at høre mere om naturgas og de forskellige energiløsninger, eller få et gratis tilbud på nyt gasfyr, så ring til os på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen.

Vi udfører også gerne almen service og serviceeftersyn af gasfyr efter pågældende lovkrav og anbefalinger på gas.​

Kontakt os for mere information om gasinstallationer