Autoriseret
gasinstallatør

Nyt gasfyr – autoriseret gasinstallatør

Ønsker du at overgå fra olie til gasopvarmning eller skal du have udskiftet dit gamle gasfyr? Så er Sternberg som autoriseret gasmester den rette at kontakte.

Vi specialiseret på gasinstallationsområdet og vi kan fortælle dig om fordelene ved blandt andet at skifte over til naturgas samt guide dig igennem junglen af alternative opvarmningsmuligheder.

Igennem mere end 40 år har vi installeret gasfyr for en lang række kunder, både private og erhverv, og vi har derfor den nødvendige viden og ekspertise til at klare opgaven, uanset om du ønsker at overgå til naturgas eller om du skal have udskiftet dit gamle gasfyr til et nyere og mere miljøvenligt gasfyr.

Med os som autoriseret og erfaren gasinstallatør er du sikret, at udførelsen sker korrekt og at sikkerheden er i top. Som certificeret gasmester er du samtidig sikret en ordentlig garantiordning.

Som din service- og energipartner sørger vi ikke blot for at anskaffe og installere dit nye gasfyr, vi er også i stand til at rådgive dig, så du får den helt rette løsning, der er tilpasset dit hjem og dit varmebehov.

Vi tilbyder forskellige løsninger afhængigt af dit budget og behov. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet og arbejder derfor med mærker som Vølund, Vaillant gasfyr, Metro Therm og Bosch.

Få et uforpligtende tilbud på levering og montering af nyt gasfyr ved at ringe på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

Udskiftning og installation af gasfyr

Hos Sternberg går vi op i høj service ved installation af gasfyr.

Foruden en god gasinstallation, sikrer vi med vores professionelle administration, at du hele vejen igennem en gasinstallation kan føle dig tryg, samt få den nødvendige vejledning, lige fra tilbudsfasen til arbejdets færdiggørelse.

Vi vejleder og rådgiver dig til den bedste varmeløsning for dig og dit hjem. Om der er tale om et nyt naturgasfyr eller om en luft til vand varmepumpe eller måske jordvarme er en mere optimal varmekilde i dit hjem, finder vi ud af i samråd med dig.

Vi leverer dit nye gasfyr efter aftale. Hvis du har en eksisterende varmekilde, fjerner og bortskaffer vi også denne efter dit ønske. Vi monterer dit nye gasfyr og installerer alle nødvendige installationer for at gasfyret fungerer og er klar til brug.

Herefter får du en grundig instruktion af dit nye gasfyr og vi indstiller gasfyret til optimal ydelse. Først når alt fungerer og du er tilfreds er gasinstallationen og vores arbejde færdigt.

Hos Sternberg udfører vi også gerne almen service og serviceeftersyn af gasfyr efter pågældende lovkrav og anbefalinger på gas. Du kan tegne en fast serviceaftale, så du ikke selv behøver tænke over hvornår det er tid til service på dit gasfyr. 

Få en samlet pakke ved køb af nyt gasfyr

Hos Sternberg er du sikret en ordentlig garantiordning ved køb af nyt gasfyr. Som en del af vores fastpristilbud på alle gasinstallationer, medfølger der altid produktgaranti på alle materialer leveret af os i henhold til producentens garantibestemmelser.

Der er mange fordele med dit nye gasfys. Læs meget mere om dine fordele på undersiden abonnementsbetingelser.

Denne gasservice sikrer dig en optimal tryghed når du køber og investerer i et nyt gasfyr.

Er du interesseret i at høre mere om naturgas og de forskellige energiløsninger, eller få et gratis, uforpligtende tilbud på nyt gasfyr, så ring til os på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Skift til naturgas

Naturgas er ideelt til opvarmning af din bolig og du kan opnå store besparelser på varmeregningen, hvis du skifter til et naturgasfyr fra elvarme eller fra et oliefyr. Samtidig er du med til at gøre noget godt for miljøet.

Står du overfor at skulle skifte fra olie til gas, eller skal du have nyt gasfyr og har brug for information og vejledning?

Læs mere om naturgas på vores side om Gas eller kontakt os via kontaktformularen nederst på siden.

Pris på installation af nyt gasfyr

Ønsker du et gratis prisoverslag på hvad det vil koste at få leveret og installeret et nyt gasfyr, så kan du nemt og hurtigt få et tilbud i vores prisberegner. 

Prøv vores prisberegner på ny varmekilde her og få et gratis og uforpligtende pristilbud med det samme.

Hjælp til finansiering af nyt gasfyr

Nyt gasfyr eller anden varmekilde kan være en større udgift. Hos Sternberg VVS- & Gasteknik, kan vi hjælpe med finansiering af dit nye gasfyr.

Læs mere om vores finansieringsløsning her

Husk at søg energitilskud

Du kan både søge om energitilskud og få håndværkerfradrag når du får installeret et nyt, mere miljøvenligt gasfyr. Det er dog vigtigt at du søger om tilskuddet inden du bestiller og får installereret dit nye gasfyr.

Læs mere om muligheden for energitilskud her

Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Måløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke