Service på gasfyr

Gasservice i HMN-området

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik yder vi gasfyrsservice i HMN-området. Har du allerede naturgas, tager vi os hellere end gerne af den anbefalede service på dit naturgasfyr. 

Vi har gennem årene specialiseret os i service af en lang række gaskedler, og vi tilbyder derfor også abonnement på serviceaftaler. På den måde behøver du ikke selv holde regnskab med, hvornår en tekniker bør komme på besøg for at efterse dit gasfyr og din gasinstallation.

Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og er derfor den rette VVS- og energipartner til dig, der gerne vil være sikret kvalitet og sikkerhed.

Vi er autoriseret gasmester og tilbyder service af gasfyr hos både private og erhverv. Vores kompetente teknikere har altid den nyeste viden inden for de fleste kedeltyper, når det kommer til gasfyrrservice.

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik yder vi gasfyrsservice på følgende typer:

 • Kondenserende kedler
 • Gaskedler med lukket forbrændingskammer
 • Gaskedler med åbent forbrændingskammer
 • Gasblæseluftbrændere

Vi udfører gasfyrsservice på det meste af Sjælland – se vores områdekort for at se det præcise område.

Gasservice priser

Få en fast serviceaftale på dit gasfyr

En 1-årig servceaftale inkl. 1 hovedeftersyn og frie tilkald koster 2.200 kr. inkl. moms. (Anbefales til kedler med åben forbrænding).

En 2-årig servceaftale inkl. 1 hovedeftersyn og frie tilkald koster 2.990 kr. inkl. moms. (Anbefales til kondenserende og ældre kedler).

Få et uforpligtende tilbud på service af dit gasfyr ved at ringe på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

Vil du have et hovedeftersyn uden at tegne en fast serviceaftale?

Du kan også bestille et enkelt hovedeftersyn på din gaskedel uden at have en fast serviceaftale. Et hovedeftersyn koster 1.790 kr. inkl. moms.

Ring på telefon 47 17 92 28 for at høre mere eller for at bestille en tekniker til et hovedeftersyn på din gaskedel. Du kan også skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

Spar penge og tegn et abonnement på gasfyrsservice

– Så sikrer du længere levetid og optimal effekt på dit varmeanlæg

Udfyld nedenstående formular med dine oplysninger, og vælg om du ønsker en 1-årig eller 2-årig serviceaftale på gasfyr.

  Læs betingelser for gas serviceaftaler her

  Fordele ved gasfyrsservice

  Gasfyrsservice handler om vedligeholdelse af dit gasfyr. På den måde sikrer du, at dit fyr altid yder optimalt, hvilket er med till at holde varmeregningen nede.

  Hos Sternberg VVS- & Gasteknik tilbyder vi en abonnementsordning, så du ikke behøver kontakte os for at få foretaget gasfyrsservice.

  Med en sådan ordning holder vi styr på, hvornår det er tid til et eftersyn, og skulle der opstår problemer med dit fyr imellem dit hovedeftersyn, så rykker vi også ud på dette.

  Læs vilkår og abonnementsbetingelser for vores gasfyrsservice her

  Reparation af gasfyr

  Med en serviceaftale og fast vedligeholdelse af dit gasfyr, er du også med til at forlænge levetiden på dit gasfyr og undgår nemmere eventuelle reparationer.

  Skulle uheldet alligevel være ude og dit gasfyr går i stykker, kommer vi gerne ud og kigger på dit gasfyr, enten som en del af din faste serviceaftale eller som et enkeltstående eftersyn.

  Ønsker du yderligere oplysninger om vores gasfyrsservice eller enkeltstående eftersyn, så kontakt os på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

  Skal du have udskiftet dit gasfyr?

  Står du og skal have skiftet dit gamle gasfyr ud til et nyt, mere miljøvenligt naturgasfyr?

  Eller ønsker du at læse eller høre mere om de andre alternative opvarmningsmuligheder der findes på markedet?

  Hos Sternberg er vi specialiseret inden for vedvarende og alternativ energi, og vi kan vejlede og rådgive dig inden for junglen af forskellige opvarmningsmuligheder. 

  Måske er et naturgasfyr ideelt til din bolig eller det kan være at en varmepumpe passer mere til dine varmebehov?

  Det kan også være at du går med tanker om at anlægge jordvarme eller ønsker at høre mere om mulighederne inden for solenergi?

  Læs mere om installation af nyt gasfyr her

  Læs mere om mulighederne inden for alternativ energi her

  Du kan også altid kontakte os på telefon 47 17 92 28, eller ved at skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

  Gode råd til at passe på dit gasfyr

  • Undgå at tilførslen af luft tilstoppes på dit gasfyr ved at holde fyret fri for smuds og snavs og ved jævnlig rengøring omkring gasfyret.
  • Hold øje med vandtrykket for dit gasfyr og sørg for eventuelt at fylde vand på fyret.
  • Vær opmærksom på fugt i det rum hvor fyret er placeret, da fugt kan skyldes at aftrækket til fyret ikke fungerer som det skal.
  • Vær også opmærksom på lyde fra gasfyret, der ikke lyder som det skal eller plejer.
  • Hold øje med dit gasforbrug ved at aflæse din gasmåler. Stiger dit gasforbrug uden at du bruger mere varme kan det betyde der er noget galt med fyret.

  Tips til varmestyring i din bolig

  • Sluk for dit gasfyr når du ikke skal bruge det og skru helt ned for varmen når du er bortrejst.
  • Overvej eventuelt et gasfyr med klimastyring og og/eller natsænkning, så dit fyr tilpasser sig klimaet og automatisk sænker varmen om natten.
  • Hold en fast stuetemperatur i de rum du befinder dig meget i og en mindre temperatur i de rum du ikke er i hele tiden og luk så af mellem rummene.
  • Brug alle radiatorer i et rum og indstil dem på samme varmetemperatur istedet for at have en enkelt radiator der kører på fuldt tryk.
  • Husk at luft ud i dine radiatorer, så varmen kan strømme frit.

  Vil du høre mere om køb, installation og service, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

   Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

   Albertslund
   Allerød
   Ballerup
   Ballerup
   Borup
   Brøndby
   Dragør
   Egedal
   Fredensborg 
   Frederikssund
   Furesø

   Gadstrup
   Ganløse
   Gentofte
   Gladsaxe
   Glostrup
   Greve
   Gribskov
   Halsnæs
   Havdrup
   Helsingør
   Herlev

   Hillerød
   Hvidovre
   Hørsholm
   Ishøj
   Jyllinge
   Lejre
   Lillerød
   Lyngby-Taarbæk
   Måløv
   Roskilde
   Rudersdal

   Rødovre
   Slangerup
   Smørum
   Solrød
   Stenløse
   Tårnby
   Tåstrup
   Vallensbæk
   Viby
   Ølstykke