VVS for andelsbolig- og ejerforeninger

Vi tilbyder ejendomsservice til din forening

Er din andelsbolig- eller ejerforening ikke tilknyttet en vicevært?

Bare rolig, Sternberg VVS og Gasteknik A/S kan hjælpe med jeres ejendomsservice. Vi er en autoriseret VVS-installatør og har stor erfaring med at yde VVS-service til boligforeninger – vi kan derfor også hjælpe din forening.

Med vores ejendomsservice bliver det enkelt og nemt for dig og din forening at få VVS-service, uden at I skal gå på kompromis med et professionelt resultat. Ring til os på 47 17 92 28 og hør hvad vi kan gøre for netop din ejendom.

Vagtordning ved akutte tilfælde

Har din forening brug for professionelt og grundigt VVS-tjek, så står Sternbeg VVS og Gasteknik A/S klar som din professionelle VVS-installatør.

Vi har et team stående klar, som hurtigt kan rykke ud til din andelsbolig- eller ejerforening. Vi tilbyder vedligeholdelse og tilsyn af VVS-arbejde i din forening, men også i de enkelte husstande – også hvis der opstår akutte problemer.

Hos Sternberg VVS og Gasteknik A/S har vi en vagtordning, som du eller din forening kan benytte dig af ved akutte opståede tilfælde. Alt I skal gøre er at ringe på 47 17 92 28, så rykker vi ud hurtigst muligt.

Besparelser for foreninger

Er din andelsbolig- eller ejerforening på +7 husstande, så kan vi hos Sternberg VVS og Gasteknik A/S tilbyde VVS-service for din forening. Vi tilbyder ovenikøbet gaderabat, så jo flere hustande I er – jo billigere bliver det.

Samler I alle jeres fakturaer i en? Det kan nemlig godt betale sig, for udover vores gaderabat, så giver vi også besparelser, hvis din forening har en samlet faktura.

Sternberg VVS og Gasteknik A/S har et mål om, at VVS-service skal være så nemt og enkelt for din forening som muligt.

Derfor er vores priser gennemskuelige og uden gemte gebyrer. Du kan udregne prisen for din forening ved at benytte vores prisberegner nedenfor. Du er også velkommen til at ringe til vores kunderådgiver på 47 17 92 28, for at få et uforpligtende tilbud.

Vi er din totalleverandør inden for VVS

 

Sternberg VVS og Gasteknik A/S kan hjælpe din forening med alle former for VVS-arbejde – ingen opgave er for stor eller for lille. Du kan altid ringe til vores kunderådgiver på 47 17 92 28, så ser vi på hvilke løsninger, der passer bedst til din forening.  

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige områder, som vi kan hjælpe din forening med.

Badeværelse

Bor du i en andelsbolig- eller ejerforening og har du fået en skade på dit badeværelse eller skal du blot have renoveret badeværelset, så kan Sternberg VVS og Gasteknik A/S hjælpe dig – vi er kun ét opkald væk.

Vi hjælper bl.a. med udskiftning af håndvask, vandhane, blandingsbatteri og bruseniche. Har du en stoppet kloak, er det også en opgave vi kan hjælpe med. Ring til os på 47 17 92 28 så kan vi tale om hvordan vi kan hjælpe lige netop dig eller din forening.

Køkken

Er der opstået akutte problemer i dit køkken eller står du blot med tanken om et nyt køkken, så kan Sternberg VVS og Gasteknik A/S hjælpe dig.

Vi kan bl.a. hjælpe med tilkobling af vand, gas og el – så du ikke behøver, at have flere håndværkere på opgaven. Vi hjælper også gerne med montering af køkkenarmaturer, vandhaner samt tilkobling af vaskemaskine og opvaskemaskine. Oplever du afløbsproblemer, kan vi også hjælpe med det.

Toilet

Står du med et defekt toilet , så tøv ikke med at ringe til os.

Ønsker du eller din andelsbolig- eller ejerforening bare at få udskiftet det gamle toilet til et nyt, er det også en opgave vi kan hjælpe med.

Ring til os på 47 17 92 28 og hør om hvilke løsninger der passer bedst til dig eller din forening.

 

 

Varmeanlæg

Sternberg VVS og Gasteknik A/S yder varmehjælp til din andelsbolig- eller ejerforening. Vi kan både hjælpe med opsætning, regulering og reparation af dit varmeanlæg. Vi kan rådgive i hvordan jeres forening optimerer energien på bedst mulig vis. Vi yder årligt servicetjek.

Står du og skal have repareret eller udluftet din radiator eller tilpasset din gulvvarme, er det også en opgave vi kan hjælpe dig eller din forening med.

Gasinstallationer

Har du akut problemer med gas læk? Så skal du i første omgang kontakte dit gasselskab. Sternberg VVS og Gasteknik A/S udrykning. Vi yder årligt service på din andelsbolig- eller ejerforenings gasinstallationer og kan også hjælpe med opsætning af nye gasinstallationer, tilkobling af gaskomfur i det enkelte lejligheder osv.

Ring til os på 47 17 92 28, og fortæl hvad du har brug for hjælp til.

Kontakt os for en videre dialog

Sternberg VVS og Gasteknik A/S er klar til at være jeres totalleverandør.  

Vi afholder gerne et uforpligtende møde med jeres bestyrelse eller ansvarlige og skræddersyr en løsning til jeres forening. 

Vi har mange års erfaring med større og mindre bolig-foreninger.

 

 

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om VVS service for andelsbolig- og ejerforeninger, eller ønsker du et gratis tilbud af vores kunderådgiver, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller send os en besked via kontaktformularen.

 

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke