Finansiering

Få lån og finansiering med lav rente til dit nye varmesystem

Vil du gerne have hjælp til finansieringen af dit nye varmesystem?

Det er en stor investering, når man skal købe et nyt varmesystem, om det er jordvarme, solcellervarmepumper eller gasfyr – ja måske et helt nyt centralvarmesystem med radiatorer eller gulvvarme.

​Alligevel kan det sikkert godt betale sig. Og hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S har vi sørget for, at du nemt og sikkert kan få finansieret din investering til en lav rente uden sikkerhedskrav. Vi har dertil indgået et samarbejde med Resurs Bank.

Husk også, at du desuden kan du se frem til en effektiv og driftsikker varmeløsning, hvor du fremover sparer mange penge på varmebudgettet og ikke får uforudsete udgifter til reparationer og udkald på dit gamle anlæg.   

 

 

 

Finansieringsmuligheder

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank. Det betyder, at du har mulighed for at låne penge til dit nye varmeanlæg – uden udfordringer og til favorable lånevilkår.

Du udfylder blot din låneansøgning online direkte via på dette link til Resurs Bank og modtager din lånebekræftelse allerede inden for 15 minutter. Herefter overføres lånebeløbet til din Nemkonto inden for 1-3 hverdage, nemt og sikkert.

Er du interesseret i at høre mere om dine finansieringsmuligheder til dit nye varmesystemer? Så skriv til os via kontaktformularen nedenfor eller kontakt os på telefon 47 17 92 28

 

Kontakt os for mere information om finansiering af nyt varmesystem

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke