Energioptimering

Energioptimering for private boliger

Mange hjem – især ældre hjem – kan have gavn af energioptimering. Ved at få rådgivning, får du nye øjne på, hvilke tiltag du kan lave for at få din bolig ned i energiforbrug.

Energioptimering er forskelligt fra hjem til hjem og du vil derfor have stor gavn af at tale med en af vores rådgivere om, hvordan vi kan energioptimere din bolig mest hensigtsmæssigt. Vi ser på om din belysning er optimal, eller om du f.eks. kunne have gavn af at udskifte dine gamle spots ud med nogle nye LED-spots.

Derudover kan vi installere Lux-følere, som regulerer lysstyrken i hjemmet efter, hvor meget lys der kommer udefra. Det kan også være den optimale løsning for dig er at kunne styre din belysning via en APP. Vi anbefaler at du i forbindelse med Energioptimeringsmødet får talt om, hvilke løsninger der er bedst til din bolig. Som en del af energioptimeringsrapporten gennemgår vi også dine hvidevarers energimærkning, da dette kan have stor indflydelse på dit samlede energiforbrug.

Vi har som energivejleder og autoriseret el-installatører kompetencerne til at rådgive om, hvor der kan spares på elregningen. For dig, der har el-varme, er energioptimering en ideel mulighed.

Vi kigger gerne, uforpligtende, nærmere på dine eksisterende og fremtidige energiløsninger, hvadenten du er privat eller erhverv.

Kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller ved at skrive i kontaktformularen såfremt du vil vide mere, eller have et uforpligtende tilbud.

LED-belysning – en energibesparende løsning

Med LED-belysning sparer du på el-regningen med det samme. LED-belysning findes i utallige udformninger, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med dine flotte lamper.

Belysningen vi benytter, er af højeste kvalitet og giver derfor også et behageligt og godt lys. LED-lys har længere levetid en almindelige lyskilder, og lyser med fuld lysstyrke øjeblikkeligt.

Vil du have udskiftet dine lyskilder til LED, eller ønsker du andet el-arbejde kan du ringe på telefon 47 17 92 28 eller skrive i kontaktformularen.

Skriv til os for at høre om dine muligheder for energioptimering