Energioptimering

Energioptimering af dit hus og din bolig

Mange hjem, især ældre hjem, kan have gavn af energioptimering, og der vil ofte være store energimæssige og økonomiske besparelser at få. Samtidig er du med til at gøre noget godt for miljøet.

Energioptimeringer er en ting som der er rigtig meget fokus på i dag og det er en stigende prioritet, både hos virksomheder og i private hjem.

Vi kigger gerne, uforpligtende, nærmere på dine eksisterende og fremtidige energiløsninger, hvad enten du er privat person eller erhverv.

Hos Sternberg har vi specialiseret os inden for energioptimeringer.

Vi vejleder og udfører energioptimeringer inden for el-området, men har også eksperter inden for alternativ energi og varmeløsninger i form af varmepumper, jordvarme og solceller.

Vil du vide mere, eller have et uforpligtende tilbud på et energitjek? Så kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller skriv til os i kontaktformularen nederst på siden.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering handler overordnet om at få dit hus og din bolig ned i energiforbrug og dermed skåne miljøet og spare penge på elregningen.

Mange mennesker er af den opfattelse, at energioptimeringer er omfattende og dyre investeringer, men det behøver de ikke at være.

Små ting kan gøre en forskel, og man skal se energioptimering af sin bolig som en indsats, der kommer til at tjene sig selv hjem i det lange løb.

Vi har som energivejleder og autoriseret el-installatør, kompetencerne til at rådgive om, hvor der kan spares på elregningen. For dig, der har elvarme, er energioptimering f.eks. en ideel mulighed.

Vi vejleder både virksomheder og private kunder i energioptimering og udfører både større og mindre indsatser på el-området inden for energioptimeringer.

Læs også mere om energioptimering under vores side om alternativ energi.

Sternberg som din energivejleder

Energioptimering er forskelligt fra hjem til hjem, og du kan derfor have stor gavn af at tale med en af vores energirådgivere om, hvordan vi kan energioptimere netop din bolig mest hensigtsmæssigt.

Hos Sternberg tilbyder vi rådgivning og vejledning inden for energioptimering af din bolig. Her giver vi dig nye øjne på, hvilke tiltag du kan lave for at få din bolig ned i energiforbrug.

Vi ser bl.a. på om din belysning er optimal, eller om du f.eks. kunne have gavn af at udskifte dine gamle spots ud med nogle nye LED-spots.

Vi kan også installere Lux-følere, som regulerer lysstyrken i hjemmet efter hvor meget lys der kommer udefra. Lysdæmpere sparer også på energien og forlænger din LED pæres levetid.

Det kan også være den optimale løsning for dig er at kunne styre din belysning elektronisk via en app. Alt dette og meget mere kan du høre mere om ved et energimøde med os.

Vi anbefaler at du i forbindelse med et energioptimeringsmøde også får talt om, hvilke andre løsninger der er bedst til din bolig.

Som en del af den energioptimeringsrapport du får, gennemgår vi også dine hvidevarers energimærkning, da dette kan have stor indflydelse på dit samlede energiforbrug.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Derfor kan du kontakte os for en uforpligtende snak om de løsninger vi kan tilbyde dig.

Vi kommer også gerne ud til dig for at se, hvilke løsninger du kunne have gavn af. Skriv til os nederst i kontaktformularen eller ring til os på 47 17 92 28.

Husk at søge dit energitilskud

Vidste du at du kan søge energitilskud, selv ved mindre energioptimeringer i hjemmet?

Du kan få tilskud fra statens energipulje til energioptimering i din bolig som et led i statens mål om at nedbringe den samlede CO2 udledning i Danmark.

Du kan få tilskud til dine energioptimeringer helt ned til udskiftning af en simpel glødepære med en LED pære eller montering af en elspareskinne ved PC og TV.

Den eneste forudsætning for at få energitilskud er, at du ansøger om tilskuddet FØR du udfører energioptimeringen.

Læs mere om hvordan du søger energitilskud eller kontakt os for at hære mere.

LED-belysning – en energibesparende løsning

At slukke lyset efter dig er med til at spare på energien, men du kan også gøre andet. Ved at udskifte dine glødepærer ud med en energisparepære kan du spare en masse energi.

Med LED-belysning sparer du på elregningen med det samme. LED-belysning findes i utallige udformninger, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med dine flotte lamper.

En LED-pære bruger 4-5 gange mindre strøm end en halogenpære og levetiden er betydelig længere.

Belysningen vi benytter, er af højeste kvalitet og giver derfor også et behageligt og godt lys. LED-lys har længere levetid end almindelige lyskilder og lyser med fuld lysstyrke øjeblikkeligt.

Vil du have udskiftet dine lyskilder til LED, eller ønsker du andet el-arbejde kan du ringe på telefon 47 17 92 28 eller skrive til os i kontaktformularen nederst på siden.

Energioptimering for erhvervskunder

Hos Sternberg vejleder og udfører vi også energioptimeringer for erhvervskunder.

Energioptimering er noget man som virksomhed gerne vil kunne stå inde for i dag, hvor der er stor fokus på at nedsætte vores alles og specielt virksomheders CO2 udledning.

Energioptimering omfatter alt der optager energi fra forsyningsnettet såsom lys, varme og elektrisk udstyr. LED-belysning kan specielt være relevant for dig som virksomhedsejer.

Der kan opnås store energibesparelser på energioptimering og energieffektivisering inden for ovenstående områder.

Vil du vide mere, eller have et uforpligtende tilbud på et energitjek? Så kontakt os på telefon 47 17 92 28 eller skriv til os i kontaktformularen nederst på siden.

Vil du høre mere om energioptimering, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud af en af vores kunderådgivere, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked i nedenstående formular

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke