Bosch Varmepumpe 

Bosch varmepumpe – En miljørigtig løsning

Der er mange fordele ved at skifte din varmeløsning til en varmepumpe.

En varmepumpe er en økonomisk overskuelig investering, hvor du vil kunne forvente en lavere varmeregning. Du vil ofte kunne reducere dine varmeudgifter til det halve, når du vælger en varmepumpe, da den kan omdanne energi i jorden eller luften til varme i dine radiatorer.

En varmepumpe er derfor også billigere i drift i forhold til f.eks. olie og gas, da det eneste du betaler for, er elektriciteten, som varmepumpen bruger for at omdanne den grønne energi til varme.

Udover at en varmepumpe oftest vil være en økonomisk fordel for dig, så er det også en miljørigtig løsning, der støtter op om den grønne omstilling. Ved at bruge en varmepumpe som din varmeløsning, er du med til at reducere udledning af skadestoffer.

Vi, hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S, er eksperter i at installere og montere varmepumper. En af vores anbefalinger på området, er Bosch jordvarme-anlæg og luft til vand varmepumper.  

Bosch luft til vand varmepumpe

En Bosch luft til vand varmepumpe består af to dele, en del til udenfor og en del til indenfor.

Den del til udenfor, skal placeres på ydersiden af boligen, hvor den så vil optage varmen. Delen til indenfor bliver ofte placeret i et bryggers eller lignende rum, hvorved den cirkulerer varmen rundt i dine radiatorer.

Det er muligt at vælge den del som placeres inde i hjemmet med en indbygget varmtvandsbeholder.

Vidste du at luft til varmepumper kan udnytte varmen i luften helt ned til omkring minus 20 grader.

Skulle graderne komme under de minus 20, skal du ikke være nervøs for at mangle varme og varmt vand i hjemmet, for der vil el-legemet nemlig blot slå til.

Det giver tryghed for dig og din familie, at I ikke skal bekymre jer om, at varmeanlægget går ud, når det er koldt udenfor.

 

 

Eksempler på Bosch luft til vand varmepumper

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S tager vi altid en uforpligtende snak om de forskellige løsninger, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dine behov.

Nedenfor kan du se to eksempler på Bosch luft til vand varmepumper vi anbefaler men vi tilbyder også andre løsninger hvis det passer bedre til dine behov.

Compress 7000i AWM (indedel) + AW (udedel)

Compress 7000i AWM og AW er en del af Bosch Smart Design – deres serie, som kombinerer design og funktionalitet. Modellen er derfor lige noget for dig, der ønsker en effektiv og stilsikker varmeløsning.

Compress 7000i AWM fås i både sort og hvid, så du kan tilpasse den til lige netop din indretning. Udover modellens stilrene design, er den også nem at betjene, da den på fronten, har en innovativ touch-styring, som giver et overblik over varmeindstillingerne, så du også hurtigt kan ændre dem.

Compress 7000i AWM er både en god løsning for dig og for miljøet. Ved modellen er der nemlig ingen udledning af skadestoffer, da den anvender luftens termiske egenskaber til at varme dit hjem op, den minimerer din varmeregning og yder maksimal komfort.

Modellen hører til Bosch mest energieffektive varmeløsninger, med en høj SCOP-værdi på op til 5,1. Den giver maksimal komfort, en mindre varmeregning og samtidig anvender luftens termiske egenskaber til at opvarme dit hjem. Den høje virkningsgrad er desuden testet af Teknologisk Institut.

Har du nogle spørgsmål, så kan du også altid ringe til os på telefon 47 17 92 28, vi står klar til at hjælpe dig. Du kan også skrive en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Du kan indhente mere info og brochurer om Compress 7000i AWM og AW ved at kontakte os her.

 

Compress 3000 AWS (indedele) + AW (udedel)

Varmepumpen er modulerende på grund af Bosch inventer-teknologi, som giver dig en effektiv og fleksibel varmepumpe, der tilpasser sig dit varmebehov. Compress 3000 AWS er blevet testet til SCOP værdi på 3,75, hvilket er din sikkerhed for en effektiv varmeløsning, når det er minus grader udenfor. Modellens effektivitet gør også, at det er økonomisk godt valg for dig, fordi du undgår at bruge unødvendig varme.

Det er også muligt at anvende en hybrid tilstand på varmepumpen, hvor den intelligente styring altid vil vælge hvad den mest økonomiske opvarmning er for dig.

Compress 3000 AWS er også en god løsning for dig og for miljøet. Modellen har ligesom 7000i ingen udledning af skadestoffer.

Der er flere forskellige muligheder med Compress 3000 AWS. Du kan både få modellen i en gulvstående løsning hvor der er en varmtvandsbeholder med og du kan få den som en væghængt løsning, uden en varmtvandsbeholder.

Derudover kan du få begge løsninger i en variant til solvarme. Varmepumpen kan også både opsættes som et varmepumpeanlæg eller som en hybridløsning, hvor den kan samarbejde med det anlæg du allerede har.

Du kan indhente mere info og brochurer om Compress 3000 AWS og AW ved at kontakte os her.

Har du nogle spørgsmål, så kan du også altid ringe til os på telefon 47 17 92 28, vi står klar til at hjælpe dig. Du kan også skrive en besked til os i kontaktformularen nederst på siden.

Få vejledning om Bosch varmepumper

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S har vi en stor viden og eksperterfaring med Bosch og varmepumper, da vi har arbejdet med dem i mange år.

Det er ikke altid lige let som boligejer at gennemskue hvilken varmeløsning der er den bedste for lige netop dig. Derfor tilbyder vi faglig rådgivning, inden du beslutter dig – og det er uanset om det er en Bosch varmepumpe, eller et andet mærke du ønsker.

Vi forhandler, installerer og servicerer varmepumper på det meste af Sjælland.

 

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af vores kunderådgiver

Har du brug for vejledning i forhold til hvilken varmepumpe du skal vælge?

Så kan du altid få et gratis og uforpligtende besøg af en af vores kunderådgivere hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S. Vi kan tale om hvilke fordele der er ved at vælge en Bosch varmepumpe, eller vi kan hjælpe dig med at finde en helt anden løsning, hvis det er bedst for dig.

Ring til os på 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen nedenfor for at høre mere.

Vi kan også hjælpe dig med finansiering af din Bosch varmepumpe – du kan læse mere om finansieringsmulighederne her.

 

 

 

 

 

 

 

Et godt råd til at undgå problemer og fejl med din Bosch varmepumpe

Du kan være med til at sikre, at din Bosch varmepumpe fungerer optimalt, ved at sørge for at få den serviceret løbende. På den måde holder du udgifterne til vedligehold og eventuel reparation nede på et minimum.

Vi tilbyder hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S løbende vedligeholdelse og reparation af din Bosch varmepumpe. Det kan hjælpe dig med at forlænge varmepumpens levetid, optimere din egen driftøkonomi og undgå de fejl og problemer der kan være.

 

Vi har også erfaring med at yde service på en række andre mærker og modeller, så har du en anden varmepumpe en Bosch, kan vi også sagtens hjælpe med service på den.

 

Vil du høre mere om køb, installation eller service af Bosch varmepumpe, eller ønsker du et gratis tilbud af vores kunderådgiver, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked.

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Maløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke