Bosch
Gasfyr

Nyt Bosch gasfyr – en besparende løsning

Skal du til at udskifte din varmeløsning? Så kan vi hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S anbefale et Bosch gasfyr, som er en af vores foretrukne leverandører.

Et Bosch gasfyr er et kondenserende gasfyr, hvilket betyder at det er energieffektivt og dermed er det også billigere i drift.

Det har den betydning for dig, at du får en lavere varmeregning. Derfor kan det godt betale sig at tænke langsigtet, når man skal investere i et nyt gasfyr. 

Indkøbsprisen gør det ikke alene. Vi vælger et fyr til dig som har den højest mulige energieffektivitet og de laveste driftsomkostninger.

Bosch gasfyr er et miljørigtigt naturgasfyr bestående af en kedel og et varmeanlæg. Naturgas forbrænder med en lav emission og har  en høj brændværdi. Derfor forurener naturgas mindre end eksempelvis kul og olie, selvom det også er et fossilt brændstof.

Andre fordele når du vælger et Bosch gasfyr

Vælger du et Bosch gasfyr, så får du et energibesparende fyr. Det skyldes at fyret udnytter energikildens potentiale ved brug af den kondenserende gasteknik, og dermed opnås et minimum tab. 

Derudover er et Bosch gasfyr en miljøvenlig løsning, fordi den energi som bliver frigivet ved forbrændingen, ikke kun udnyttes, men samtidig producerer ekstra varme når der sker en kondensation af vanddampen i gassen.

Eksempler på Bosch gasfyr modeller

Bosch gasfyr findes i flere forskellige modeller. Sternberg VVS & Gasteknik A/Ssælger og installerer bl.a. nedenstående af Boschs modeller 

Condens 5000 W

Med den mest solgte væghængte gaskedel hos Bosch får du en høj virkningsgrad, så gassen udnyttes optimalt. Modellen er yderst strømbesparende og er blandt markedets laveste. Der er indbygget klimastyring, dvs. at gasfyret kører optimalt – både ift. komfort og økonomi. Du får et gasfyr som er lydsvag i drift, da lydniveauet er lavere end en moderne vaskemaskine. Derudover har gaskedlen et brugervenligt display, som gør den nem at betjene. Med det rette tilbehør kan den oven i købet styres med en mobil enhed.

Læs mere om Bosch Condens 5000 W gasfyr her

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på telefon 47 17 92 28 – vi er klar til at hjælpe. Ellers kan du skrive en besked til os i kontaktformularen, nederst på siden.

Condens 9000i WM

Her får du markedets første designer-gasfyr, vinder af Design Award 2016. Det er et gulvstående gasfyr med et elegant, brugervenligt og strømlinet design, som både fås i sort og hvid. Du får et energieffektivt gasfyr som ved hjælp af klima/rumstyring tilpasser opvarmningen af dit hjem efter temperaturen inden- og udenfor, og dermed giver en behagelig og tilpas varme i hjemmet.

Læs mere om Bosch Condens 9000i WM gasfyr her

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på telefon 47 17 92 28 – vi er klar til at hjælpe. Ellers kan du skrive en besked til os i kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Condens 9000i W

Med denne model får du et kompakt og stilsikkert væghængt gasfyr, der ligesom ovenstående model er vinder af Design Awards 2016. Både ydelse, finish og design er på samme niveau som et gulvstående fyr, og det fås i både sort og hvid. Selvom gasfyret ikke er større, er energieffektiviteten stadig i top og med den høje varmeudnyttelse, finder du ikke en mere kompakt løsning end denne.

Læs mere om Bosch Condens 9000i W gasfyr her

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe på telefon 47 17 92 28 – vi er klar til at hjælpe. Ellers kan du skrive en besked til os i kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Få vejledning omkring dit næste Bosch gasfyr

Da vi hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S  har arbejdet med gasinstallationer i mange år, har vi opnået en stor viden inden for området. Vi har bl.a. specialiseret os inden for Bosch gasfyr.

Dette har vi valgt, fordi Bosch imødekommer de krav vi stiller til en høj kvalitet, teknologisk brugervenlighed og derudover er Bosch et mærke der energimæssigt ligger helt i top.

Der er mange forskellige løsninger, når man skal have et nyt gasfyr. Hvis du har svært ved at komme frem til den bedste løsning for dig, så tilbyder vi hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S faglig rådgivning, også selvom du ønsker et andet mærke til dit gasfyr end Bosch.  

Vi forhandler, installerer og servicerer alle typer af Bosch gasfyr på det meste af Sjælland.

Du kan få et gratis og uforpligtende besøg af vores kunderådgiver

Her kan vi sammen tale om dine fordele ved netop at vælge et Bosch gasfyr. Det kan også være, at det viser sig, at en anden løsning er bedre for dig, så hjælper vi også med at finde den.

Ring på telefon 47 17 92 28 eller skriv en besked i kontaktformularen nederst på siden, for at høre mere.

Vi kan også hjælpe dig med finansiering af dit Bosch gasfyr – læs mere om finansieringsmuligheder her

Sådan undgår du problemer og fejl med dit Bosch gasfyr

Vi tilbyder løbende service og reparation af dit Bosch gasfyr hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S. Med den rigtige løbende service kan du sikre, at dit gasfyr altid er vedligeholdt og yder maksimalt.

Løbende service hjælper dig med at undgå fejl eller problemer og forlænger samtidig dit gasfyrs levetid.

Har du et andet gasfyr end Bosch, udfører vi også gerne service på dette, da vi ligeledes har stor erfaring med en række andre gasfyr.

Læs mere om gasfyrsservice her

Vil du høre mere om køb, installation eller service af Bosch gasfyr, eller ønsker du et gratis tilbud af vores kunderådgiver, kan du kontakte os på telefon 47 17 92 28 eller ved at sende os en besked.

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Måløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke