Boliginstallationer

Er dine elinstallationer forældede?

Hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S tilbyder vi nu også at ordne dine boliginstallationer. Vi skifter gerne dine stikkontakter, laver nye lampeudtag, nye it stik og meget andet.

Vi har grundet stor efterspørgsel oprettet en el-afdeling som varetager udskiftning af elinstallationer i hjemmet.

EDB- & Teleinstallationer

Er du eller skal du til og i gang med det omfattende job at trække nye ledninger i din bolig, kan du overveje, om dette også skal være med EDB og teleinstallationer, så du ikke er begrænset af, hvor i din bolig du vil have en router eller direkte opkobling til internettet eller en fastnettelefon. Arbejder du meget hjemmefra vil det måske også lette din arbejdsgang og gøre dit arbejde mere gnidningsfrit.

Lysinstallationer

Du kan trygt overlade dine lysinstallationer til Sternberg VVS & Gasteknik A/S. Vi kommer ud og rådgiver og opsætter, hvad du har af ønsker til inde- og ude belysning. Vi kan skabe den helt perfekte hyggekrog, læsehjørne, nedsætte lys i dine fliser i havegangen, skabe god belysning under din trappe, skabe perfekt arbejdsbelysning i køkkenet. Foruden lysopsætning så laver vi også grave og fræsearbejde. Vi trækker strøm og kan flytte stikkontakter og meget andet.

Udskiftning af eltavler

Din el-tavle kan godt blive for gammel og skal dermed skiftes. Det kan være aktuelt, hvis du f.eks. ikke kan få sikringerne mere. At få udskiftet ens el-tavle sker på baggrund af din sikkerhed. Vi kan hjælpe dig. Vi har dygtige elektrikere, som kan hjælpe dig af med den gamle og slidte el-tavle og installere en ny for dig. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til denne ydelse, så vil vi forsøge at besvare alle dine spørgsmål efter bedste evne.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig

Derfor kan du kontakte os for en uforpligtende snak om de løsninger vi kan tilbyde dig. Vi kommer også gerne ud til dig for at se, hvilke løsninger du kunne have gavn af. Skriv til os i kontaktformularen eller ring til os på 47 17 92 28 eller ved at klikke på ikonet til højre.

Kontakt os for at høre mere om boliginstallationer