Alternativ energi

Overvejer du at få alternativ energi derhjemme?

Hvis du overvejer om alternativ energi er noget for dig, så kan vi hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S hjælpe dig med at finde den bedste løsning som matcher dine behov.

Vi råder over Vedvarende Energi godkendte installatører. Det betyder, at vi er autoriseret til at udføre hele installationsprocessen indenfor vedvarende energi installationer.

Hvad er alternativ energi?

Vores energiforbrug stiger og langt det meste af dette energiforbrug kommer fra fossile brændstoffer. Det medfører udledning af drivhusgasser, som har betydning for klodens klima, derfor bør man udforske alternative muligheder.

Alternativ energi (også kaldet vedvarende energikilder) er netop en energiproduktion der ikke er baseret på fossile brændstoffer. Energien kommer i stedet fra vedvarende kilder, hvilket vil sige kilder som inden for et menneskes levetid er uudtømmelige.

Sternberg VVS & Gasteknik A/S kan tilbyde alternativ energi inden for

Fordelene ved alternativ energi

Det kan være en rigtig god investering at komme med på den vedvarende energibølge, da det kan reducere din el- og varmeregning betydeligt.

Derudover fremtidssikrer du din bolig og gør noget godt for miljøet ved at bruge alternativ energi. Den alternative energi udnytter samfundets ressourcer og reducerer CO2 udslippet.

Du kan få kvalificeret rådgivning hos os 

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S vil vi meget gerne rådgive dig til, hvad der er den bedste løsning for din bolig. Det er for eksempel ikke alle, der kan have lige stor gavn af solceller, varmepumper eller jordvarme.

Det er svært at vide hvad du skal vælge, hvis du ikke har haft tid eller mulighed for at sætte dig ind i alle detaljerne. Vi er eksperter og inde i sagerne, så derfor behøver du ikke at være det, og du kan trygt stole på, at vi ikke vil prøve at sælge dig noget, som du i bund og grund ikke har brug for.

Få et uforpligtende tilbud på alternativ energi

Vi står altid klar til at hjælpe dig og kommer gerne og giver dig et uforpligtende tilbud på hvordan du kan spare penge ved at benytte alternativ energi til dit hus og hjælper dig med at finde den rigtige løsning til netop dine behov.

Når du skifter dine installationer over til alternativ energi kan du tjekke om du kan få det, der hedder et CO2 kvote tilskud.

Vil du vide mere eller have et uforpligtende tilbud, så kontakt os i kontaktformularen i bunden eller ring til os på 47 17 92 28 eller tryk på ikonet nedenfor.

Kontakt os for mere information om alternativ energi

Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

Albertslund
Allerød
Ballerup
Ballerup
Borup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg 
Frederikssund
Furesø

Gadstrup
Ganløse
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Halsnæs
Havdrup
Helsingør
Herlev

Hillerød
Hvidovre
Hørsholm
Ishøj
Jyllinge
Lejre
Lillerød
Lyngby-Taarbæk
Maløv
Roskilde
Rudersdal

Rødovre
Slangerup
Smørum
Solrød
Stenløse
Tårnby
Tåstrup
Vallensbæk
Viby
Ølstykke