Alternativ energi

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S råder vi over Vedvarende Energi godkendte installatører. Det betyder, at vi er autoriseret til at udføre hele installationsprocessen indenfor vedvarende energi installationer.

Det kan være en rigtig god investering at komme med på den vedvarende energibølge, da du kan reducere din el og varmeregning betydeligt. Derudover fremtidssikrer du din bolig og gør noget godt for miljøet ved at bruge alternativ energi.

Hos Sternberg VVS & Gasteknik A/S vil vi meget gerne rådgive dig til, hvad der er den bedste løsning for din bolig. Det er for eksempel ikke alle, der kan have lige stor gavn af solceller, varmepumper eller jordvarme.

Det er svært at vide hvad du skal vælge, hvis du ikke har haft tid eller mulighed til at sætte dig ind i alle detaljerne. Vi er eksperter og inde i sagerne, så derfor behøver du ikke at være det, og du kan trygt stole på, at vi ikke vil prøve at sælge dig noget, som du i bund og grund ikke har brug for.

Vi står altid klar til at hjælpe dig og kommer gerne og giver dig et uforpligtende tilbud på hvordan du kan spare penge ved at benytte alternativ energi.

Når du skifter dine installationer over til alternativ energi kan du tjekke om du kan få det, der hedder CO2 kvote tilskud.

Vil du vide mere eller have et uforpligtende tilbud, så kontakt os i kontaktformularen i bunden eller ring til os på 47 17 92 28 eller tryk på ikonet nedenfor.

Kontakt os for mere information om alternativ energi