Akut Varmemangel

Står du akut med varmemangel?

Det er lidt sjovere at gå i bad hvis der kommer varmt vand ud af bruseren. Virker det varme vand ikke hjemme hos dig? Eller kommer der ingen varme ud af din radiator i dit hus eller din din lejlighed?

Mange kan opleve problemer med det varme vand, deres gulvvarme eller radiator når efteråret og dermed fyringssæsonen nærmer sig – bare rolig, det er helt almindeligt. 

Du kan altid kontakte os hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S, hvis du skulle have problemer med varmen – også uden for fyringssæsonen.

I de fleste tilfælde er det typisk et problem der hurtigt kan løses med hjælp fra vores medarbejdere. Uanset om der er tale om problemer med din varmepumpe, reparation eller udskiftning af fyr eller andet, så kan du trygt ringe til os.

Vi har dygtige håndværkere, som kan reparere det gamle eller installere nythvad enten der er tale om oliefyr, gasfyr, varmepumpe eller….

Hvad kan jeg selv gøre hvis min radiator ikke virker?

Varmer din radiator ikke, selvom du har skruet helt op for varmen? Der kan være mange grunde til, at din radiator ikke virker, men de typiske årsager er: 

 1. Der kan være for meget luft i din radiator
 2. Det kan være, at ventilnålen sidder fast
 3. Det kan være, at din pakdåse er for gammel

Alle tre punkter er noget du selv kan fikse, hvis blot du har lidt værktøj og mod på at gøre det selv.

Hvis du ikke har lyst til at kaste dig over det selv, så kan du altid kontakte os og så sender vi gerne en af vores dygtige håndværkere ud og hjælper dig så din radiator hurtigt kommer til at virke igen.

Hvad kan jeg selv gøre hvis jeg ikke har noget varmt vand?

Kommer der ikke noget varmt vand ud af bruseren eller vandhanen? Der kan være flere årsager til, hvorfor du ikke har varmt vand derhjemme. Her kommer et par råd til hvad du selv kan gøre, hvis du ikke har noget varmt vand.

 

 1. Oplever du, at vandet er lunkent i flere haner, eller at vandet er koldt i én hane så kan du åbne for flere af vandhanerne og lade vandet løbe i nogle minutter. Derefter kan du tjekke om der er lys i cirkulationspumpen eller på varmeanlægget. Til slut kan du prøve at skrue lidt op for varmen på dit varmeanlæg.
 1. Oplever du, at der kun kommer koldt vand ud af hanerne, så kan du også prøve at åbne for flere af vandhanerne og lade vandet rinde i nogle minutter. Derudover kan du, på varmeanlægget, prøve at skrue lidt op for det varme vand.

Du kan forsøge dig med ovenstående, eller du kan blot ringe til os hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S, så kan vi hjælpe dig med at løse dit varmeproblem. 

Kontakt os

Du kan ringe til Sternberg VVS- & Gasteknik A/S og aftale tid til, at vi kommer og fikser dit varmeproblem.

Ring til os alle hverdage på hovednummer: 47 17 92 28

Er du interesseret i at få en gasserviceaftale, kan du kontakte os her:

  Vi udfører VVS-service, VVS installationer, gasfyrsinstallationer, gasfyrsservice, luft til vand varmepumpe-installationer og varmepumpeservice i disse områder:

  Albertslund
  Allerød
  Ballerup
  Ballerup
  Borup
  Brøndby
  Dragør
  Egedal
  Fredensborg 
  Frederikssund
  Furesø

  Gadstrup
  Ganløse
  Gentofte
  Gladsaxe
  Glostrup
  Greve
  Gribskov
  Halsnæs
  Havdrup
  Helsingør
  Herlev

  Hillerød
  Hvidovre
  Hørsholm
  Ishøj
  Jyllinge
  Lejre
  Lillerød
  Lyngby-Taarbæk
  Måløv
  Roskilde
  Rudersdal

  Rødovre
  Slangerup
  Smørum
  Solrød
  Stenløse
  Tårnby
  Tåstrup
  Vallensbæk
  Viby
  Ølstykke