Abonnementsbetingelser

Det er så ærgerligt at stå uden varme

Vi tilbyder her hos Sternberg VVS- & Gasteknik A/S når du køber et gasfyr hos os så, kan du også købe en abonnementsaftale. Ved at købe denne kan du til enhver tid ringe og få hjælp hvis der skulle opstå problemer. Ved at løbende vedligeholdelse og fast service på gasfyret sikrer du at din installation lever længe og fungerer som den skal.

Du slipper samtidig også for selv at huske på, hvornår dine installationer har brug for et eftersyn. Det klarer vi for dig.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for fast service og vedligeholdelse af dine installationer, eller mangler du en ekspert at tage med på råd om vand, varme eller sanitet, står vi gladeligt til rådighed. Vi kommer også gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Sternberg VVS & Gasteknik foretager vi bl.a. service på følgende installationer:

Altid kvalitet i vores service

Som autoriseret VVS-installatør- og montør med mange årtiers erfaring, leverer vi altid høj service og arbejde i topkvalitet. Dette er årsagen til, at vi i dag har mere end 10.000 faste servicekunder.​

Er du også interesseret i en fast serviceaftale, så kan du få et gratis tilbud ved at ringe på telefon  47 17 92 28 eller ved at klikke på ikonet nedenfor. Derudover kan du skrive til os i kontaktformularen i bunden.

Vil du vide mere om vores abonnementsbetingelser, så skriv til os her: